Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerinted tetszem a fiúnak?

Szerinted tetszem a fiúnak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van. Van egy munkatársam (ez diák munka) ahol az egyik fiú ma nagyon segítőkész volt egész nap (én csak pár hete vagyok ott), mikor megköszöntem neki a segítséget, elpirult. Velem mindig nagyon kedves, figyelmes, nem tudom hogy azért mert új vagyok vagy esetleg tényleg tetszem neki, vagy csak neki ilyen a természete. ?
2022. ápr. 13. 18:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2022. ápr. 13. 18:47
 12/18 A kérdező kommentje:

9es, elolvastam, köszi hogy elküldted. Hát év valahogy nem hinném az hogy ha elesek valahol pl, és megkérdezik jól vagyok e akkor tetszem az adott személynek. Mert én is megkérdezném ha valaki ilyen helyzetbe kerül h nem ütötte e meg nagyon magát, jól van e, legyen az fiú vagy lány 18 vagy 81 éves. Mondjuk a 81 évesnél már nagyon aggódnék...

Az a személy aki "mindig kedves", nem írtam le mindent. Én nem akartam vele haverkodni, megismerni. Dolgozni megyek (fontos hogy legyen munkám elég csóró vagyok) oda ahova megyek.. és amúgy sem vagyok beszédes lány. Ami feltűnt nekem hogy az első napomon próbált beszélni velem, más nem csak aki mellettem volt, de vele muszáj mert ő az aki betanít. Mindenki más csinálta a dolgát, ő a munka végén mégis oda jött hozzám, amikor még egy napon voltunk beosztva, akkor pedig kérdezősködött. Mindig mondja, hogy mi hol merre van hogyan kell vagy nem kell csinálni, pedig nem kérdezek tőle. Szünetben mindig kérdez vagy mond pár szót ha elegyünk egymás mellett. Ma meg úgy segített egész nap hogy az ég világon senki nem kérte meg rá. Néha figyelem a testbeszédét, pl: lábfej ami eddig mindig felém mutatott, szemébe még nem néztem úgy igazán.

2022. ápr. 13. 19:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Akarsz beszélgetni velem?
2022. ápr. 13. 22:14
 14/18 A kérdező kommentje:
13as, persze beszélhetünk :)
2022. ápr. 14. 08:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy ne legyen félreértés, vagy hogy ne adja ki más "nekem" magát, dobj egy üzit.:)
2022. ápr. 14. 11:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak dugni akar mint a legtobb hím
2022. ápr. 23. 18:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem hinném
2022. ápr. 28. 19:32
 18/18 anonim ***** válasza:

-Szia, mit hozhatok?

-Van barátom

-Az jó, de én a pincér vagyok

:D

2022. ápr. 28. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!