Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Honnan tudjam meg, hogy...

Honnan tudjam meg, hogy tetszem e egy fiunak?

Figyelt kérdés
osztalytarsam, egyszer beugrott, hogy talan tetszek neki, volt egy ilyen megerzesem, de nem vagyok biztos benne...figyelnem a testbeszedet, de nem talalkozunk a vakcioban, nem akarok nyomulos lenni...mit tegyek most? es mit tegyek, mikor ujra talalkozunk meg suli lesz?

2017. aug. 6. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ilyen osztálytársam. Ha nem is minden, de elég sok jel utalt arra, hogy tetszem neki. Például nem szerette, amikor mondjuk egy kiránduláson más fiúkkal táncoltam (szóvá is tette), vagy rengetegszer bókolt, tett olyan megjegyzéseket, amiket nem tudtam, mire vélni. Azonban nekem csak mint barát jött be, így ha érdekelt is, hogy hogy érez irántam, nem szerettem volna megbántani azzal, hogy direkt módon utasítom vissza. Ő pedig soha nem lépte át azt a határt, ami mondjuk végleg elárulta volna, hogy valóban úgy tekint rám, ahogy én gondolom, vagy sem.

Ha neked is bejön a fiú, akkor nyugodtan írj rá, beszélgessetek. Azért, mert szünet van, nem kell megszakítani a kapcsolatot a külvilággal. Ha újra találkoztok, viselkedj normálisan, mint ezelőtt.

2017. aug. 6. 11:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi, hogy irtal. azonban felek, hogy azt hiszi, tul nyomulos vagyok. talan nem jo, hogy mindig en irjak ra. es lehet, hogy azert nem ir, mert talan nem is tetszem neki... van ez a bizonytalansag..tudod..es ha veletlenul nem tetszem neki, akkor mar lehet nem leszunk baratok..elso felevben nagyon baratsagos volt velem, padarsak is voltunk, aztan nem tudom, mi lett..talan megsertodott valamiert?
2017. aug. 7. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Írj rá egyszer-kétszer. Ha nem veszi a lapot, akkor felejtős. Azonban én nem hoznám fel ezt az egész 'tudod, egyszer mondtad, hogy tetszem neked' témát. Inkább csak beszélgessetek hétköznapi dolgokról, hogyan telt/telik a nyara stb. Ha valóban érez irántad valamit, ő fog lépni elsőként. Ha viszont csak barátként tekint rád, azt észre fogod venni.

Első voltam.

2017. aug. 7. 16:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget!
2017. aug. 8. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!