Szerinted tetszem a fiúnak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van. Van egy munkatársam (ez diák munka) ahol az egyik fiú ma nagyon segítőkész volt egész nap (én csak pár hete vagyok ott), mikor megköszöntem neki a segítséget, elpirult. Velem mindig nagyon kedves, figyelmes, nem tudom hogy azért mert új vagyok vagy esetleg tényleg tetszem neki, vagy csak neki ilyen a természete. ?2022. ápr. 13. 18:11
1/18 anonim válasza:
Figyelj, attól, hogy valaki kedves és segítőkész veled még nem jelenti azt, hogy tetszel is neki. Pont valamelyik nap volt itt egy olyan kérdés, hogy miért hiszik a nők minden udvarias megmozdulásra azt, hogy közeledés.
3/18 A kérdező kommentje:
1-es, igazad van. Köszi a választ :)
2-es 19 éves vagyok
2022. ápr. 13. 18:26
4/18 A kérdező kommentje:
1-es küldesz linket arról a kérdésről? Szívesen elolvasnám.
2022. ápr. 13. 18:28
6/18 A kérdező kommentje:
Neeem
2022. ápr. 13. 18:38
7/18 A kérdező kommentje:
5ös Neem :)
2022. ápr. 13. 18:39
8/18 anonim válasza:
Megpróbálok linket találni, de én nm válaszoltam rá az a baj.
9/18 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Na, megtaláltam
10/18 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, akkor ne fáradj, vele :)
2022. ápr. 13. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!