Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csajok, mit vegyek fel ma...

Csajok, mit vegyek fel ma este buliba?

Figyelt kérdés

Ma este egy házibuliba megyek, nem leszünk túl sokan, kb. 10-15 ember. Akikről tudom, hogy ott lesznek, nem fognak nagyon kiöltözni, de én szeretek kitűnni a tömegből, de nyilván azért mértékkel. Ha nyár lenne vagy melegebb idő könnyebb lenne a döntéshozatal, de így kicsit kötöttek a kezeim. Rólam annyit, hogy vékony vagyok, kicsik a melleim, de formás a fenekem, ezért mindig popsi hangsúlyos szetteket szoktam felvenni.

Csajok, SOS-be adjatok tanácsot, mindenkinek a véleményre kíváncsi vagyok! :)

2022. ápr. 1. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:
7%

Én házibuliba sokszor bugyi nélkül megyek, ha tudom hogy lesz ott pár jó pasi.Mellé rövidebb ruha, vagy miniszoknya.

28L

2022. ápr. 1. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Az egyes ha nő (bár kétlem) nem tudom miért képes ezt leírni, ha a lányom ekkora ri.nc lenne én lőném fejbe.
2022. ápr. 1. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Öltözz légiutas-kísérőnek😛 az eleg szexi 25F
2022. ápr. 1. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

#2:

Nehogy elhidd már, hogy az egy 28 éves nő, csak egy betegagyú troll, ennyi.

2022. ápr. 1. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha van olyanod, akkor vegyél fel egy viaszolt hatású, fekete skinny nadrágot, hozzá valami jó kis felsőt.

Ha van olyan egyberuhád, amit átmeneti időben is lehet hordani, akkor azt vedd fel egy vékony, hosszú csizmával.Esetleg felső+szokny+hosszú csizma, ezekhez egy szép(esetleg mintás) harisnya.De nem ilyen közönséges szettekre gondolok, ezeket is fel lehet úgy venni, hogy ízléses, de csinos, bulis szett legyen.Ugye az a baj, hogy nem látunk bele a ruhatáradba, így nem tudom mik vannak neked otthon.

2022. ápr. 1. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy fiú vagy, vagy lány? Azt nem írtad! :)
2022. ápr. 1. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy skinny farmer és valami extrább felső jó választás. Vagy ruha harisnyával és hosszú szoknyával.
2022. ápr. 1. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Kemeny szivacsos extra pushup melltarto!!

Szuk sportos kenyelmes cucc.

2022. ápr. 1. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!