Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Öntelt vagyok, mert szeretem...

Öntelt vagyok, mert szeretem a lábaimat?

Figyelt kérdés
Amikor egy összejövetelen az egyik ismerősöm megkérdezte, hogy miért veszek fel gyakran szoknyát és fekete harisnyanadrágot, vagy combfixet(utóbbit inkább otthon hordok), azzal indokoltam meg neki, hogy szerintem szép lábaim vannak és hogy ezek a ruhadarabok szépen kiemelik őket. Erre a hátam mögött az egyik egy általam ismeretlen személy elkezdte mondani, hogy milyen egy öntelt nőszemély vagyok és mennyire el vagyok szállva magamtól.

2022. márc. 26. 03:27
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Helyes jól teszed!

Aki pedig kritizál sose foglalkozz vele, bátran hordj szexibbnél szexibb harisnyákat magassarkúval!

2022. márc. 26. 12:32
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem. Tölts fel ide egy képet róluk, hadd gyönyörködjünk benne mi is! :D
2022. márc. 27. 23:20
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Igen, képre én is kíváncsi lennék!
2022. márc. 27. 23:59
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Jó étvágyat hozzá!
2022. márc. 28. 08:12
 15/18 anonim ***** válasza:
12%

Én pasi vagyok de nekem is tetszik a lábam, akkor én is kiemelhetem? 🌝

Egyébként sok olyan nő jár szoknyában akiknek nincs jó alakja.

2022. márc. 28. 08:45
 16/18 anonim ***** válasza:
29%

Aki önteltnek gondol emiatt, ne foglalkozz vele! Sőt, annál jobb, ha odavagy a lábaidért, ez is mutatja, hogy van önbizalmad! Mi férfiak valóban a női lábakat is megnézzük, ha nem is elsőnek, de kiemelt helyen szerepelnek.

Egyébként nekem férfiként is tetszenek a saját lábaim, ápolom is őket megfelelően, még mezítláb is szívesen mutatkozok, ha az időjárás megengedi.

2022. márc. 28. 10:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy ontelt, csak sokan bekepzeltsegnek veszik mar azt is, ha ismered a sajat ertekeid.
2022. márc. 28. 10:49
 18/18 anonim ***** válasza:
88%
De nemcsak tetszenek a lábaid,szereted a harisnyákat. Nekünk is tetszenek a harisnyás lányok.
2022. márc. 28. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!