Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Öntelt vagyok, mert szeretem...

Öntelt vagyok, mert szeretem a lábaimat?

Figyelt kérdés
Amikor egy összejövetelen az egyik ismerősöm megkérdezte, hogy miért veszek fel gyakran szoknyát és fekete harisnyanadrágot, vagy combfixet(utóbbit inkább otthon hordok), azzal indokoltam meg neki, hogy szerintem szép lábaim vannak és hogy ezek a ruhadarabok szépen kiemelik őket. Erre a hátam mögött az egyik egy általam ismeretlen személy elkezdte mondani, hogy milyen egy öntelt nőszemély vagyok és mennyire el vagyok szállva magamtól.

2022. márc. 26. 03:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem vagy öntelt, a férfiak döntő többségének ez az első amit egy nőn észrevesznek és odavannak a szép lábaktól.
2022. márc. 26. 03:51
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

Nyugi, csak irigyek rád. Én is meg vagyok elégedve magammal, csinos nőnek is tartom magam.

Egyébként pedig az ismerősöd kérdését se értem. Én is inkább veszek fel egy szoknyát, mint nadrágot. Miért? Mert NŐ vagyok, és a szoknyát jobban szeretem, mint a nadrágot.

Ne is foglalkozz velük.

2022. márc. 26. 05:05
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
Én is szeretem a lábaimat,igaz én nem hangoztatom,de látszik az öltözködési stílusomon.(a enyém inkább sportos) Nem izgat,ha bárki önteltnek gondol emiatt,ami szép,arra lehetek büszke,ennyi.L.
2022. márc. 26. 05:42
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Addig mutogassátok a lábaitokat, amíg megvan mindkettő :-D
2022. márc. 26. 06:01
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
És a kettő dolog biztos, hogy összefügg? Azért mondta az ismeretlen, hogy öntelt vagy, mert szereted a lábaid? Nem lehet, hogy egyéb viselkedésedről van szó?
2022. márc. 26. 06:08
 6/18 anonim ***** válasza:
21%
Jól közelíti meg a kérdést az 5#, másrészt szerintem olyan kamu a kérdés egy férfitól, mint a huzat. Ilyenekkel az itteni nők nem szoktam foglalkozni a lábfétises hapsiktól tartva:).
2022. márc. 26. 06:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Helyes, jó ha egy nőnek van önbizalma.

Remélem egy magassarkút is felveszel mellé.

2022. márc. 26. 07:28
 8/18 A kérdező kommentje:
Inkább kényelmes vászon cipőt
2022. márc. 26. 08:07
 9/18 anonim ***** válasza:
16%
Küldj fotót, megmondom.
2022. márc. 26. 09:15
 10/18 Metionin ***** válasza:
79%
Dehogy önteltség, lol. Az ember ne legyen már vak saját magával szemben, ha valami szép rajtunk, hadd örüljünk már neki. Én pl. az egész alakomat szeretem és sokat is teszek érte, hogy a legjobb állapotban legyen a testem, szóval hadd tetsszen már a lábam vagy a hasam és hadd vegyek már fel azt, amiben jól érzem magam akkor is, ha az pont kiemeli valamelyik testrészem. De pl. szerintem a szemem is szép, szeretem kisminkelni, pedig azért nem dolgoztam meg. Akkor már nem emelhetem ki, mert Jucika meg Mancika az utcán önteltnek néz? Hát ki nem szarja le.
2022. márc. 26. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!