Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor beszélgettél egy jót...

Mikor beszélgettél egy jót valakivel utoljára?

Figyelt kérdés

Mennyire gyakori, hogy jót beszélgetsz valakivel?

A veszekedésen kívül, akármilyen eszmecsere szóba jöhet.

2022. márc. 23. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Reggel ha nem szedem be a tablettákat, néha fél órát is beszélgetek a haverjaimmal a fejemben.

Anyám szokott szólni, hogy most már elég a dumapartiból.

2022. márc. 23. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Tegnap. És sajnos nem a párommal..
2022. márc. 23. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
A legjobb barátommal minden nap beszélünk jókat, de nagyon hiányzik amikor középulis voltam és bármikor tudtam beszélni a fiatalabb lányokkal. Az sokkal stimulálóbb lenne jelenleg mint a barátommal vitázni akit minden nap látok. Szóval rettentően rég volt olyan, amit nagyon élveztem volna és amire gondoltam volna elalvás előtt, hogy másnap hogyan folytatom majd.
2022. márc. 23. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1-es!

Te állat!

Mosolyogtam egyet, mikor elolvastam, na jó nem mosolyogtam, hanem röhögtem.

2022. márc. 23. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1, Pár hete munka miatt;

2, Nagyon ritka az ilyen alkalom.

2022. márc. 23. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteget teljesítménytúrázom, ott sokszor akadnak emberek akik szeretnek irgalmatlan sokat beszélni és jókat beszélgetünk. De baráti társaságom is van akikkel beszélgetek.
2022. márc. 23. 21:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Én csak simán túráztam és tényleg voltak ott jó beszélgetések.
2022. márc. 23. 23:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, úgy igazán jót, olyannal akivel tényleg közösek voltak a gondolataink, és tényleg jó volt beszélni, és volt is értelme... olyan 11-12 éve! Na igen, van egy sajátos stílusom :)

31/F

2022. márc. 26. 20:30
 9/10 A kérdező kommentje:

#8-as

Annyira speciális a téma, amiről beszéltetek vagy tényleg csak a te karaktered egyedi?

2022. márc. 26. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

Az én karakterem egyedi, van bennem elszántság, becsvágy (több, mint bárkiben, főleg a mai életképtelen generációhoz képest), és abban a lányban is bőven volt, egy volt a gondolatmenetünk az életről, jövőről, hogy mit, hogyan szeretnénk elérni... és ez mindenki másból hiányzott :)

2022. márc. 27. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!