Van aki, aki szívesen megosztja gondolatait, esetleg beszélne a dolgairól valakivel ?
Bocsánat a kérdésért, de mondom hátha lesz itt valaki aki szeretne beszélgetni, esetleg egy külsős véleményére kíváncsi.
Nem akarok én véleményt mondani , csak szeretnék beszélgetni és nagyon jó lenne ha valakinek úgymond "szüksége" lenne rám
Én szívesen meghallgatnám valaki véleményét továbbtanulás kapcsán.De inkább olyanokét akik egyetemen tanulnak/tanultak(semmi bajom nincs a nem egyetemistákkal, csak szerintem nekik kicsit kevesebb tapasztalatuk van a témában)
18/L
Köszönöm szépen, és bocsánat remélem azoknak sem okoztam kiakadást akik csak simán leszóltak, remélem inkább nevettek a szörnyű személyiségemen ><
És a suli kapcsán én is szívesen hallgatnám, bár én sajnos csak OKJ-s vagyok, viszont ha többen vannak így vele hogy az kevesebb tapasztalat akkor tényleg ezen is el kell gondolkodnom ><
És elnézést mégegyszer de hátha nem csak rosszat ért ez a kiírás
Kérdező, szerintem itt te vagy az aki semmi rosszat nem tettél, szerintem nagyon jó dolog hogy szívesen segítenél másnak.
Pont ezt mondtam el a zárójeles részben. Nem nézem le azokat akik Okj-t végeztek, csak nekem nem releváns, mert én az egyetemi továbbtanulásról szeretnék beszélni. Ebben szerintem pedig annak van több tapasztalata aki ezt végigcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!