Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti most beszélgettek itt...

Ti most beszélgettek itt valakivel a gyakorni? Volt akinek már össze jött ebből egy vagy több barátság esetleg kapcsolat?

Figyelt kérdés

Úgy értem privátban?

Ha igen, mennyi ideje?

Hány évesek vagytok?

Hogy halad lesz belőle valami?

Privátban is jöhet a válasz ha nem szeretnéd nyilvánosan megosztani.

2019. aug. 19. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Igen, már sikerült ismerkednem, de igazi barátságok nem születtek sajnos :(

De azért volt pár szép pillanat...

2019. aug. 19. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Kapcsolat még nem, barátság viszont több is. Persze sokan lemorzsolódtak az évek alatt, de vannak, akikkel szorosra sikerült a viszony.

Most egyébként nem beszélgetek senkivel. A hó elején leveleztem itt két illetővel, de azóta átvonultunk a facebookra és ott folytatjuk.

Továbbra is szimpatikusnak tűnünk egymásnak, és remélem, hogy ez így is marad. Nemsokára ugyanis költözni fogok, és egyelőre ők jelentik számomra szinte az egyetlen ismeretséget, ami majd várni fog rám az új helyen.

2019. aug. 19. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Igen

Mai nap délutántól

Én 23 ő 19-20

Kétlem hogy lesz

Korábban volt már innen barátnő, több is, egyéjszakás, randik is, barátságok is.

2019. aug. 19. 22:11
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Most nem, de életem legnagyobb szerelmét itt ismertem meg, három év boldogság volt...
2019. aug. 19. 22:12
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Volt akivel hosszas chatelés volt (több mint egy év), de mivel mindenáron szexelni akart nekem meg barátnőm van, így emgszakadt a kapcsolat
2019. aug. 19. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Próbálkoztam, de az a helyzet, hogy eddig az összeset igen hamar eluntam, mert annyira durván sablonos, vagy beszédkényszeres volt eddig mindenki, hogy inkább fejbe lőném magam, mint hogy válaszoljak megint egy 100 soros levélkére... (aminek a fele nem is érdekel)
2019. aug. 19. 22:33
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Volt hogy a másik felkeresett privátban, szám szerint három ilyen eset volt. Az egyik abban a pillanatban már tiltott is, hogy megismert belőlem többet, mint pár gondolat és egy álnév, a másodiknak nem volt ki mind a négy kereke, de néha azért beszéltünk, a harmadik pedig egy srác volt, akinek telefon ügyben segítettem, és néha beszéltünk. Mára egyikkel sem tartom a kapcsolatot, és nem is nagyon szeretnék így ismerkedni.
2019. aug. 19. 22:59
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

Pár éve itt ismertem meg a mostani két legjobb barátomat. Már nem itt beszélünk, és nem is minden nap, de bármikor számíthatunk egymásra, és szerintem ettől lesz szoros egy barátság, nem a mindennapi sablonos beszélgetésektől.

Én 21, ők 25 és 32 évesek.

2019. aug. 19. 23:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Barátnő volt már innen, nem tartott sokáig. Ritkán lakott vidéken lakom, nem Budapesten, így mindig baromi kicsi az esélye, hogy lesz bármi is, és mivel férfi vagyok, így bármilyen ismerkedést nekem kell indítani, nők nem fognak itt írni. Ami azért sem jó számomra, mert én barátként is főleg csak nőkkel jövök ki, a pasikkal nem tudok mit kezdeni...
2019. aug. 20. 01:10
 10/12 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem igazán, volt már rá példa, hogy beszélgettem de egy idő után mind szó nélkül eltűnt.
2019. aug. 20. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!