Szerintetek írjak neki?
Figyelt kérdés
Van egy bnőm akivel nem most kezdődött a baratsagunk. Az a helyzet hogy mostanában nem ír nem keres előtte keresett. Beszéltünk is mégha nem is személyesen. Aztán láttam facebook ön hogy pasizott de csak kiirasbol láttam. Előtte keresett. Igaz én nem kerestem van időközben lett párom.2019. júl. 31. 11:59
1/2 anonim válasza:
Hát figyelj, ha az lenne a helyzet, hogy te keresed őt folyamatosan, ő viszont téged nem keres, akkor nyilván én a helyedben nem keresném. De te azt írod, hogy ő eddig keresett, beszéltetek stb, viszont te nem kerested mostanában, akkor szerintem most rajtad lenne a sor, hogy te keresd őt 😀
2/2 anonim válasza:
A parjaitoknak mi koze a baratsagotokhoz??? Ezt komolyan nem ertem.
Nekem nokent ferfi barataim vannak... Ha parom lesz, dobjam el oket? Nagy francokat! Te meg a no baratoddal nem foglalkozol... Eszem megall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!