Box edzésen nagyon durván bal horoggal halántékon ütöttek, kicsit szédülök még de nem vagyok olyan rosszul. Nem lesz ebből nagy bajom?
Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 19:46
11/16 anonim válasza:
#6:
Mi az, hogy KELL?! Az egészséged nem fontosabb?
12/16 anonim válasza:
Boxra meg mma-ra jartam.
Ilyen utan 2 het v egy honapig ne menj edzesre vagy tovabb ne. Akkor regeneralodsz,h nem eri utes a fejed. Nezz utana a regeneracios ido hosszanak.
Most enyhe agyrazkodasod van.
Az edzod hogyhogy nem mondta ezt??
13/16 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozik ilyennel az edző hiába mondjuk neki, avova én járok ott mindenki durvan üt...
2022. márc. 24. 06:38
14/16 anonim válasza:
Figyelj, akkor másképp fogalmazok, mert még mindig nem érted a súlyát: akarsz egész életedben szédülni, random hányni vagy visszamaradni a fejlődésben? Ha nem, akkor feküdd ki és ilyen helyre ne járj! A nem vagyok én b.zi, kibírom itt nem játszik! Stroke, vérömleny simán lehet bent. És ha az agy sérül, akkor a többi szerv sem működik rendesen, elkrémesedett agyat nem tudnak műteni..
15/16 A kérdező kommentje:
Hogy értessem meg az emberekkel hogy ki kéne feküdnöm? Nem a suliba menni már megint? Nem értik meg.
2022. márc. 24. 06:50
16/16 anonim válasza:
Babám, választhatsz: mozgássérült leszel vagy meghülyülsz vagy lemondasz a boxról. (Te döntesz: iszol vagy vezetsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!