Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Box edzésen nagyon durván bal...

Box edzésen nagyon durván bal horoggal halántékon ütöttek, kicsit szédülök még de nem vagyok olyan rosszul. Nem lesz ebből nagy bajom?

Figyelt kérdés

2022. márc. 23. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#6:

Mi az, hogy KELL?! Az egészséged nem fontosabb?

2022. márc. 23. 20:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Boxra meg mma-ra jartam.

Ilyen utan 2 het v egy honapig ne menj edzesre vagy tovabb ne. Akkor regeneralodsz,h nem eri utes a fejed. Nezz utana a regeneracios ido hosszanak.

Most enyhe agyrazkodasod van.

Az edzod hogyhogy nem mondta ezt??

2022. márc. 23. 21:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozik ilyennel az edző hiába mondjuk neki, avova én járok ott mindenki durvan üt...
2022. márc. 24. 06:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, akkor másképp fogalmazok, mert még mindig nem érted a súlyát: akarsz egész életedben szédülni, random hányni vagy visszamaradni a fejlődésben? Ha nem, akkor feküdd ki és ilyen helyre ne járj! A nem vagyok én b.zi, kibírom itt nem játszik! Stroke, vérömleny simán lehet bent. És ha az agy sérül, akkor a többi szerv sem működik rendesen, elkrémesedett agyat nem tudnak műteni..
2022. márc. 24. 06:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Hogy értessem meg az emberekkel hogy ki kéne feküdnöm? Nem a suliba menni már megint? Nem értik meg.
2022. márc. 24. 06:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Babám, választhatsz: mozgássérült leszel vagy meghülyülsz vagy lemondasz a boxról. (Te döntesz: iszol vagy vezetsz)
2022. márc. 24. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!