Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Box edzésen nagyon durván bal...

Box edzésen nagyon durván bal horoggal halántékon ütöttek, kicsit szédülök még de nem vagyok olyan rosszul. Nem lesz ebből nagy bajom?

Figyelt kérdés

2022. márc. 23. 19:46
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Meg a fejem hasogat egy kicsit.
2022. márc. 23. 19:50
 2/16 anonim ***** válasza:

Szédülés az egyetlen tüneted? Látásod 100%?

Ha esetleg hányingered lenne a következő 1 napban, akkor mindenképp menj orvoshoz.

2022. márc. 23. 19:50
 3/16 A kérdező kommentje:
Látásom teljesen jó. Szédülés az egyetlen tünetem.
2022. márc. 23. 19:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Egy kis agyrázkódás. Ha a fejed hátúlján ütnek meg, egyből orvos, semennyi várakozás.
2022. márc. 23. 19:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Jó kis agyrázkódás! 2 hét pihenés, abból min. 3-4 nap kütyümentes egész napos alvás hozza helyre, minden más kamu!
2022. márc. 23. 19:55
 6/16 A kérdező kommentje:
Suliba kell mennem holnap sajnos....
2022. márc. 23. 20:01
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Küldök gyógypuszót édesem

CUPPPPP😍😘

2022. márc. 23. 20:07
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
A bal agysejted összekoccant a jobbal. Lesz még rosszabb is.
2022. márc. 23. 20:11
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Tuti nem maradhatsz legalább 1 napot aludni? Orvostól tudom, hogy az kb. kötelező, mert szövődményesen gyógyul, de min. sokkal tovább aki nem fekszi ki! Mikroalvások is lehetnek, így pl. nem szabad bringázni.

Legalább a szünetekben, buszon csukd be a szemed, de lehet amúgy aluszékony leszel! Az agyat a képi anyag feldolgozása nagyon leterheli, nem tud regenerálódni, ezért no tv, no monitor, no telózás! És semmi energiaital meg kávé, de mindenképp igyál sok tiszta vizet, mert az agyad körül a folyadékot lecseréli a szervezeted, az új sejtekhez is kell. Ha van otthon magnézium, B12 vagy B-komplex, akkor azt is szedjél 2 hétig!

2022. márc. 23. 20:12
 10/16 anonim ***** válasza:
Na, pont a lényeget hagytam ki: hányás, ájulás, kettőslátás vagy bármilyen rosszabbodás esetén várnak szeretettel a sürgősségin vagy a traumatológián egy CT-re és hogy elmondják, hogy feküdd ki alvással!
2022. márc. 23. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!