Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elmennétek így szülinapi...

Elmennétek így szülinapi buliba? Covid kérdés

Figyelt kérdés

Múlt szombaton a párom covid tesztje pozitív lett, az enyém negatív volt. Kedden már az enyém is pozitív volt. Ma az övé még mindig pozitív, de az enyém már negatív.

Ma lenne egy szülinapi buli. Én úgy gondolom, hogy egyedül már elmehetnék. Mit tennétek?

2022. márc. 19. 10:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Légyszíves maradj otthon.
2022. márc. 19. 11:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk az omikron nem olyan durva. De azért ne akarj másokat fertőzni. Lehet, hogy 1 hónapja én is egy olyantól kaptam el, mint te: 'jól vagyok, megyek'. Aztán nekem felerősödött az idült csúnya köhögésem pár hétre, 3 hét kihagyás a sportban (és így is csalok, 6 hét kellene), Vivicitta lemondása, Balatonátúszás kuka.

Szóval tényleg enyhébb, mint az eddigiek, de sokan nem akarják elkapni.

Na mindegy.

Azt se értem, miért nem tiszteled a saját szervezetedet.

Küzdött valamivel az immunrendszered, lehet, hogy legyengült kicsit, lehet, hogy ezért bekapod az első hányós-hasmenős vírust vagy náthát, amik normál esetben tüneteket sem okoznának nálad.

Másrészt meggyötört lehet kicsit a szervezeted, te meg mennél olyan helyre, ahol potenciálisan fent fogsz maradni éjszaka és alkoholt fogsz fogyasztani. NE. Én például alkoholt az első tünetektől számítva 2,5 hét múlva ittam, akkor is 1,5 korsó sört.

2022. márc. 19. 11:46
 13/18 A kérdező kommentje:

“ te meg mennél olyan helyre, ahol potenciálisan fent fogsz maradni éjszaka és alkoholt fogsz fogyasztani. NE.”

Lol, egy délutáni tortázás lenne.

2022. márc. 19. 11:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

LOL nem vagyok gondolatolvasó LOL.

Továbbra se mennék a többiek ÉS A SAJÁT érdekedben LOL.

2022. márc. 19. 11:59
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Pont az ilyen felelőtlen emberek miatt húzódik ez a szar 2 éve.
2022. márc. 19. 12:08
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Kit érdekel a covid. Jó hogy mennék. Ki törődik mai világban a másikkal. Jó sok topmodell nő között már rég nyomatta a battya

Ectasy party ram pam pam. Pam

24f

5x testépítő bajnok

Pacekom határtalan stílusom nemzetközi

2022. márc. 19. 12:24
 17/18 anonim válasza:
53%
Én megértem a covid parát, de azért az, hogy valakinek negatív teszttel is magyarázkodnia kelljen nonszensz.
2022. márc. 19. 12:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Szarnék a tesztre. Go bulizni. Úgyis be van oltva az egész világ, az oltás meg véd, nem? Azért van.
2022. márc. 31. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!