Kinek melyik évtized volt a kedvence, melyikben szerettetek a legjobban élni?
Figyelt kérdés
Lehetőség szerint indoklást is várnék. Társadalmi közhangulat, emberek viszonyai egymáshoz, életmód, munka, pénz, szórakozási lehetőségek, technikai fejlettség, vagy akár zene, divat, filmek, bármi más irányából megközelítve.2022. márc. 7. 03:57
11/13 anonim válasza:
87-esként, 90 vége, 2000 eleje. MTV 90s és 00s megy nálam egész nap, és a 2000-es végi zene már totál szar, a 90-es eleje meg olyan, amiben még nem nőttem fel, de már tiniként megszerettem.
12/13 anonim válasza:
Nekem 80-as évek második fele és 90-es évek első fele.
13/13 anonim válasza:
Én még sajnos nagyon kicsi gyerek voltam akkor, de az alapján, amiket hallok/látok, a 90es évek igen jó időszak lehetett.
Én bírtam a 2010-es éveket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!