Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért akar mindenki szüleszten...

Miért akar mindenki szüleszteni? Mi bajuk van az embereknek azzal, hogy valaki nem akar gyereket??

Figyelt kérdés

Már a sokadik kérdést olvasom erről, a fb is tele van ezekkel, ismerősöm is próbált győzködni, hiába mondtam el hogy szar anya lennék, más a beállítottságom.

Miért nem értik meg az emberek?

2022. márc. 6. 16:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
81%

"Te sem léteznél, ha a szüleid ugy gondolkodtak volna, mint te."

A szüleim pontosan úgy gondolkodtak, ahogy én, ők szegénységben nőttek fel, és nem vállaltak a semmire gyereket, hanem előbb tanultak, dolgoztak, önálló lakhatást biztosítottak, és utána jöhetett a gyerek. Csak amikor ők fiatalok voltak, nekik mindez könnyebb volt, mint manapság.

2022. márc. 18. 08:38
 22/25 anonim ***** válasza:
32%

21-es!

Nem volt könnyebb, csak az emberek egyre könnyebben akarnak mindent. Akinek van, annak biztos azért, mert az apja..., mert a politikai hovatartozása..., stb. Az ritkán merül fel, hogy biztos megdolgozott érte, ezért a legtöbben nem sokat akarnak tenni azért, hogy előbbre jussanak, ráfogják arra, hogy régen könnyebb volt, akinek van, annak meg az előbb felsoroltak miatt van, vagy azért, mert összelopta.

2022. márc. 18. 12:49
 23/25 anonim ***** válasza:
90%
De könnyebb volt, és ezt ők is mondják, úgy, hogy segítség nélkül a 0-ról indultak. Én ezt nem tudtam volna megtenni.
2022. márc. 18. 13:07
 24/25 anonim ***** válasza:

22es: igen, könnyebb volt. Anyum 14 évesen már dolgozott teljes állásban, apám 21 évesen kezdett szakmával dolgozni és anyu 20, apu 24 éves volt, amikor már házat vettek önerőből. Annyi, hogy akkoriban az esküvőt apai nagyszüleim állták, de nem volt nagy lakodalom, max 30 fő (akkoriban nem volt dekoráció, 20 féle süti, vendégváró ajándék stb). 21 évesen megszülte bátyámat, majd még 1 báty és végül én. 29 évesen 3 gyerekkel építtettek egy 1 emeletes házat önerőből. Anyu gyári melót végzett, apu egy akkoriban nem jól fizető szakmában dolgozott egy szövetségnél.

A mai világban örül az ember, ha 29 évesen tudja fizetni az albérletet.

2022. okt. 23. 13:47
 25/25 anonim ***** válasza:
A szüleimnek sátoros esküvője volt az anyai nagyszüleim udvarán, a sütiket a falu dobta össze, nem drága cukrász.
2022. okt. 24. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!