Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem sajnáljátok kicsit az...

Nem sajnáljátok kicsit az orosz embereket?

Figyelt kérdés

Ők aztán télleg nem ezt akarták...

Én félig vagyok orosz de nagyon sajnálom hogy ez bekövetkezett

2022. febr. 28. 21:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

Én borzasztóan sajnálom őket.

Hazánkban fele ennyire sem rossz a helyzet, mint ott, de sosem szavaztam a mostani kormánypártra. Mégis én is ugyanúgy iszom a levét. Szóval átérzem.

2022. febr. 28. 21:40
 12/23 anonim ***** válasza:
50%
Bonyolult a dolog, de azt látni kell, hogy társadalmi szinten mégis az a helyzet, hogy az egyes ember a mindenféle választások során a szavazatával adott vezetőt választ ki. Szóval végül is nem véletlenül került Putyin arra a helyre, ahová került.
2022. febr. 28. 21:43
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
Ukranokat jobban, de az orosz fiatal katonakat is akik egy ven fas miatt halnak meg, illetve az orosz szegenyeket is sajnalom akiket a legjobban erint majd a gazdasagi valsag.
2022. febr. 28. 21:44
 14/23 A kérdező kommentje:
12/13 aztis látni kell hogy ha navalni indulna Őt választaná a nép de őt eltették láb alól ezzel az orosz emberek tehetetlenek sajnos...
2022. febr. 28. 21:47
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
Tudom, nagyon nehez fellazadni egysegesen foleg ilyen propaganda mellett. Itt magyarorszagon is megy a hulyites es hihetetlen hatasos. Talan ha putyin meg a soo volt kgbs kihal lehet valtozas.
2022. febr. 28. 21:51
 16/23 anonim ***** válasza:
72%

Én őket is sajnálom. Ahogy az ukránokat is. Mindkét ország civiljeit és katonáit is, utóbbiak is csak parancsot teljesítenek.

Nagyon szomorú amúgy hogy emiatt az egész országot és népét bünteti a komplett világ (persze meg lehet érteni). Az orosz emberek alapból nem ilyenek. Többségében ők is elítélik ezt, sőt komoly lázongások is voltak már arrafelé. Az átlag, hétköznapi oroszok amúgy is békés, laza, segítőkész emberek, a lányok meseszépek, érdekes az építészetük.

Ami itt a baj hogy nem tudják elüldözni a szemét uralkodó rezsimet, na őket viszont nem tudom sajnálni bármi legyen is a sorsuk. Tipikus példája ez annak amikor egy (vagy néhány) elmebeteg miatt egy egész nemzet, sőt lassan egy egész világ szív. Én bízok benne hogy az orosz felsővezetésben lesz pár értelmes ember és megpuccsolják ezt az idiótát mielőtt mind a saját nemzetét, mind a fél világot tönkreteszi így vagy úgy.

2022. márc. 1. 01:32
 17/23 anonim ***** válasza:
78%
Mindkét ország ártatlan civiljeit sajnálom, azokat is, akiket kényszerbesoroznak katonának. Szörnyűségnek tartom az egészet, az egyszerű embereket csak mégjobban megnyomorítják. Ha nem is hal meg senkijük, de nyomorban élni is nagyon nehéz.
2022. márc. 1. 02:13
 18/23 anonim ***** válasza:
72%
De. Ahogy a magyarokat is, és minden állam emberét, ahol idióta államfő van teljhatalommal, és elárulja, bajba sodorja a népét.
2022. márc. 1. 07:04
 19/23 anonim ***** válasza:
76%
Oroszországban (is) szétcsalták a választást.
2022. márc. 1. 07:06
 20/23 anonim ***** válasza:
49%
azért a magyarokat én nem sajnálom, a legtöbben még most is orbánt istenítik. Csak a maradék értelmes emberért kár :( Az oroszoknál azért gondolom más a helyzet, nekik nincs választásuk....
2022. márc. 1. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!