Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem sajnáljátok kicsit az...

Nem sajnáljátok kicsit az orosz embereket?

Figyelt kérdés

Ők aztán télleg nem ezt akarták...

Én félig vagyok orosz de nagyon sajnálom hogy ez bekövetkezett

2022. febr. 28. 21:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy, ez elég nagy szívás. Például az egész futball válogatottjuk elítélte a háborút, mégse játszhatnak mostmár... Ezért nem szabad nekünk se olyan vezetőt választani akinek a hibái miatt szívunk. Nekünk szerencsére megadatott a szabad választás lehetősége.
2022. febr. 28. 21:19
 2/23 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom ezekután mégtöbb orosz ember fog Magyarországra költözni.

De az értelmesebb nem Orosz emberek tudják, értik hogy nem kifejezetten az ő gondolkodásmódjuk az ami történik épp.

Én sajnálom az egészet.

2022. febr. 28. 21:21
 3/23 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező mióta élsz Magyarországon? És miért?
2022. febr. 28. 21:22
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
A háborút nem a nép akarja, hanem az agyhalott "vezetők"... Sajnálom az orosz és az ukrán népet is, hogy ők szívnak a nyomorék politikusok miatt.
2022. febr. 28. 21:23
 5/23 A kérdező kommentje:
Itt születtem és félig magyar vagyok nem beszélek folyékonyan oroszul de valamennyire igen
2022. febr. 28. 21:24
 6/23 anonim ***** válasza:
13%
Nem baj, nem beszélsz folyékonyan oroszul, se magyarul, de félig mindkettőn. Szerintem az teljesen jó, előtted sokkal nagyobb világ nyitott.
2022. febr. 28. 21:27
 7/23 A kérdező kommentje:
Vicces vagy barátom ...
2022. febr. 28. 21:28
 8/23 anonim ***** válasza:
90%
Az egyszerű ember egyik országban sem hibás. A felelőtlen döntéseket mindig politikusok hozzák. És legtöbbször nem is szabadon választott vezetők.
2022. febr. 28. 21:29
 9/23 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező, kint elő rokonai már nincsenek?

Vagy ha igen, ők szegények hogy élik most meg az eseményeket?

2022. febr. 28. 21:32
 10/23 anonim ***** válasza:
85%

A civileknek az ilyenhez nem sok közük van. Ez is látszik abból, hogy Oroszo.-ban is tüntetnek. Menni beleszólásuk van ebbe...? Ja és őket is elviszik. Magyarul mindenkinek kuss van, mert Putyin úgy döntött ahogy.

Nagyhatalmak küzdelme ez, amihez a mindennapi embereket használják fel, mint bábukat a sakktáblán.

2022. febr. 28. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!