A venezuelai vagy az orosz lányok a szebbek?
Figyelt kérdés
A venezuelaiakat én nemismerem ezért érdekel2022. febr. 10. 20:31
1/6 anonim válasza:
Orosz lányokat ismersz? :D
Gondolom nem voltál még igazi orosz buliban!Szerintem ocsmányak az orosz nők!Thai vagy japán lányok a legszebbek szerintem!De a Brazil lányok se semmik!Nyáron megyek ki Japánba és már vár 2 japán lány, hogy megismerjen! :D Reddit-en ismertem meg az egyiket a másikat fb-n
2/6 anonim válasza:
Szerintem az orosz lányok!😍 [link]
4/6 anonim válasza:
Jaja le kell pontozni!xd Gondolom Szentpéterváron se jártál még, vagy Moszkvába!Az orosz nők nem szépek!2 évig Moszkvába voltam és azalatt 2 lánnyal találkoztam akik szépnek mondhatóak voltak!
5/6 anonim válasza:
venezuelai keverékek több a szép . oroszok között is vannak szépek de kevesebb . angol nők az igaziak 1000ből 1 ami nem troll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!