Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi volt a legkínosabb randi...

Mi volt a legkínosabb randi élményed? Illetve mi volt a legkínosabb élményed egy társaságban? Miért és mit éreztél?

Figyelt kérdés

2022. febr. 27. 11:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezek igaz történetek, nem is értem, hogy lehettél ilyen szerencsétlen, hogy hagyod, hogy 3 asba legyetek.

Vagy én küldtem volna el a büdös francba, vagy mi mentünk volna el a francba, de nem 3 asba... Jesszus ember.

2022. febr. 27. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös válaszolónak - 4-es vagyok: jogot tanultam, és ez nem illet a "Lovagom" világképébe, bár nem fejtette ki világosan, mi csípi a szemét ezzel kapcsolatban.

Lehet, hogy csak szimplán nem jöttem be neki - ami a listáját tekintve logikus lenne, de szerintem az embert lerázni ennél sokkal normálisabb módon is lehet :)

2022. febr. 27. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nehogy azt hidd, hogy ez olyan könnyen kivitelezhető amikor éppen be vagy sokkolva azon, hogy vajon mi sül ki a ki nem mondott randiból, aztán egyszer csak megjelenik a gyerek és teljes blokkolás mert már nyomul is a maga béna de erőszakos módján.

Hozzá kell tenni neki is elég fejletlen szociális képességei voltak, szóval nehéz volt tudatni vele, hogy kopjon le.

A bérletes esetnél még a csaj is próbálta lebeszélni, de nem vette a lapot csak jött.

Nyilván interneten mindenki okos és végletekig határozott, de alapvetően visszahúzódó és amúgy sem csajozós egyénként ez messze nem olyan könnyen kivitelezhető éles helyzetben.

Egyszer amúgy próbáltam elküldeni egy ilyen eset után. Amiből az lett, hogy egyszerűen nem értette, miért nem filmezhet velünk. de komolyan nem. És ebből lett egy ilyen kellemetlen magyarázkodó vitatkozás ott a csaj előtt, ami nyilván nem alapozta meg a további hangulatot.

2022. febr. 27. 20:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Amúgy azt vettem észre, másoknál is vannak hasonló randi-romboló emberek.

Egyik ismerősöm tipikus nárcisztikus személy. Idegesítő, fárasztó, de nem veszi magát észre, viszont nem tudja senki elbizonytalanítani abban, hogy jó-e mit csinál.

Közös társaságnál voltunk valami összejövetelen, lakásavató azt hiszem. A friss házas haverom csaja 3-4 évvel fiatalabb és ott volt egy csomó kiéhezett magányos barátnője.

Volt egy haverunk, aki valahogy vonzza a nőket. A nárcisztikus sráccal meg gyerekkori barátok.

A srácra teljesen nyomult egy csaj, vettem a lapot, arrébb is mentem tőlük, de úgy láttam, hogy dumálgatnak, érdeklődik felőle a csaj.

Erre egyszer csak a nárcisztikus haverja is berobbant közéjük beszélgetni a srác meg hiába mondta konkrétan, hogy húzzon már el, nem tette. Egyszerűen csak nyomta a hülyeséget. Aztán eltelt pár perc láttam a 2 srác jókat röhög a hülyeségeken a csaj meg ott ül és ő lett a "felesleges harmadik" a történetben, majd felállt és hazament.

Egyszer sztorikat is meséltek, hogy középsulis meg egyetemi éveikben is ezek voltak, hogy éppen dumálnak 2-3 csajjal, amikor megjelenik a srác és onnantól a csajok felszívódnak... :D

2022. febr. 27. 20:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez is csak bizonyítja, hogy csajozni egyedül kell távol a "haveroktól".

Szerencsére én mindig így csináltam, úgy hogy nincsenek ilyen tapasztalataim, de jobb is, mert ilyen esetben nem tudnék túlságosan nyugodtan viselkedni a hülyékkel, utána meg pláne nem akarnám látni többet ezeket.

Bár hasonló idióta ismerősöm volt, aki ráment arra a csajra akire én akartam, és ezt a háta mögött tudtam meg, utána szépen lassan le is építettem az ilyet, mert nincs szükségem olyanra aki simán átgázol a haverján, hogy elérje amit ő szeretne, még akkor is mikor eleve már "foglalt" egyénről van szó.

2022. febr. 27. 21:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszéltem a csajjal a helyet.Ő már ott volt,első találkozásunk.Köszöntem neki,és láttam a mélységes csalódást rajta.Nem rázott le rögtön,az túl feltűnő lett volna,úgyhogy sétáltunk,dumálgattunk,közben kitalálta,hogy nem tudja milyen ember vagyok,és sietnie kell haza a nagymamájához:)
2022. márc. 2. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!