Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gáz hogy nem tudom belőni az...

Gáz hogy nem tudom belőni az emberek életkorát?

Figyelt kérdés

16-30-ig teljesennel vagyok veszve.

Lehet ahhoz van köze, hogy szörnyű az arcfelismerési készségem, de gyakran előfordult hogy ismerkedés után megkérdeztem egy csaj nevét, és vagy alálőtt az egészséges korkülömbségnek, vagy főlé.

Ezen az sem segít, hogy sokaknak hibásan van megadva mondjuk Facebookon az életkora.

Néga nagyon gázulmérzem magam az ilyen besült randik miatt.

2022. febr. 7. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Az nem gáz. Az viszont igen, ahogy írsz. ("Ilyesztően", hogy stílusos legyek.)
2022. febr. 7. 23:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát ettől nem vártam hogy sílusos legyek 😅😅😅😅

De legalább a kérdésre is válaszoltál.

2022. febr. 7. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Az agy aszerint ítéli meg egy személy korát, amilyen emléke van adott korú emberek arcáról. Szerintem a legtöbb embernek akinek nincs sok különböző életkorú ismerőse, nehezére esik helyesen belőni mások korát. Nem tudom te hány éves lehetsz, ahogy idősödsz majd jobban fog menni a dolog. De persze kivételek mindig lesznek, fiatalok akik idősebbnek néznek ki a koruknál, vagy fiatalos harmincasok akik simán 23-nak néznek ki. Legegyszerűbb ha megkérdezed az illetőt már az elején, ez ismerkedéskor elég alap kérdés, senki nem fog megsértődni miatta. Akkor necces a téma ha te mondjuk 25 vagy és 18 alattiakat próbálsz felszedni véletlenül.
2022. febr. 7. 23:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, emiatt aggaszt a dolog, 25 vagyok és hiába legális, 18-év alatt nemmszeretnék kikezdeni lányokkal.

2022. febr. 7. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem az, mert én sem tudom.
2022. febr. 8. 05:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Régen én is így voltam, simán bepróbálkoztam egy majdnem 40 éves nőnél, én úgy 24-25nek gondoltam. Olyan is volt,hogy a korombelit nem mertem letegezni. Idővel fejlődik.
2022. febr. 8. 07:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat az nem gaz, enis ismerek egy csomo olyat aki 20 eves es 16nak nezki vagy forditva..ez ram is igaz mondjuk😅
2022. febr. 13. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!