Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol tudnék még ismerkedni?

Hol tudnék még ismerkedni?

Figyelt kérdés

20 éves egyetemista vagyok és nem volt még barátnőm. Kicsit több mint fél évvel ezelőtt kipróbáltam az online társkeresést mondván ott majd biztos sikerül valakit találnom akivel összejön egy kapcsolat, de sajnos nem az lett a vége. Sőt, rosszabbúl ,,szerepeltem", mint amire számítottam és ez eléggé lelombozott. Aztán elkezdtem eljárni heti egy, ritkábban kettő alkalommal bulizni egy 5 fős társasággal, általában néhányan még hozzánk is csapódnak. Iszogatunk, jól érezzük magunkat, beszélgetünk, mászkálunk össze vissza és ha van valami jó előadó akkor táncolunk is. Ennek ellenére itt is semmi, sosincs olyan akiről látnám, hogy bejönnék neki vagy legalább szemezne velem. Többségük vagy barátnőkkel vagy barátjukkal vannak, így meg nem nagyon van esélyem oda menni csak úgy.

Sokkal rámenősebbnek kellene lennem? Vagy valami nyugisabb helyen kellene próbálkoznom? Eljárok heti kétszer-háromszor úszni, de abban a 3 percben amíg az öltözőben vagyok többségében idősebbekkel találkozok.

2021. okt. 5. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne add fel,járj el ugyan úgy,fejleszd magadat,ha nem tudsz egyedül boldog lenni akkor azt meg érezhetik az emberek.
2021. okt. 5. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudok egyedül boldog lenni, mindig feltalálom magam. Nagyon ritkán szoktam unatkozni is. Csak szerintem érthető ha 20 évesen vágyok már egy társra, de mégse jön össze.
2021. okt. 5. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
melyik város?
2021. okt. 5. 21:17
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Ez miért szempont? Vidéki nagyváros egyébként, nem Budapest.
2021. okt. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!