Miért van az ha tegyük fel a való életben találkozok egy olyan személlyel aki nem ismerősöm a Facebookon azt szinte rögtön ismerősnek ajánlja??
Be van kapcsolva a GPS-ed? Az enyém igen. És mostanában állandóan Újbudai jelöltek hirdetéseit látom Facebookon, pedig Zuglóban lakom, de Újbudán dolgozom. Mondjuk én ebből azt a következtetést vontam le, hogy újra kellene gondolni a munka-magánélet egyensúlyát, ezek szerint annyit vagyok benn, hogy az algoritmus azt hiszi, ott lakom :D (egyébként meglepően okos, mikor albérletet kerestem, pár napon belül elkezdett marketplace hirdetéseket feldobni, mikor elromlott a mosógép, akkor szerelőket és új mosógépeket ajánlott. Engem ez valahol lenyűgöz, tudom, hogy egy élettelen algoritmus csinálja, aki nem figyel, szóval nem ijeszt meg).
Ja, szóval a kérdésre a válasz, helyadatok alapján csinálja. Ami akkor is működik, ha kikapcsolod a GPS-t, csak akkor pontatlanabb. Van egy gyorsétterem, amit gyakran látogatok, egy idő után elkezdte feldobálni az ottani személyzetet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!