Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az,hogy jószándékú,s...

Miért van az,hogy jószándékú,szerény embereket sorozatban bántanak,támadnak állandóan bunkó,rosszindulatú,nagyképü emberek?

Figyelt kérdés

#támadás #nagykěpü,bunkó
2022. febr. 18. 11:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz rendes válszt adni,csak piszkálódni,akkor tünj innen.Nem ok nělkül tettem fel a kérdést.
2022. febr. 18. 11:53
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

Adtam rendes választ, hogy tanuld meg megvédeni magad. Hogy állsz a verbális önvédelemmel? Vagy még azt se tudod, hogy az micsoda?

Mit nem lehet azon érteni, hogy csak azt lehet bántani, aki hagyja magát, meg akinél érzik, hogy gyenge, gyáva, besz..ri?

Végül is, nem engem bántanak, hanem téged.

2022. febr. 18. 12:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Ha nem érted az egészet,akkor ,mondom tünj el innen.
2022. febr. 18. 12:52
 14/25 anonim ***** válasza:
34%
Mert az ilyenek lúzernek látszanak, nem szólnak vissza stb. szóval már félig áldozatok is
2022. febr. 18. 13:01
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé negatív hozzászólásokat kaptál.

Szerintem az általad említett emberek annál próbálkoznak, akik látszatra gyengébbek náluk, akiről azt feltételezik, nem tudja megvédeni magát. Tapasztalatom szerint szemtől szembe ez főleg az alacsonyabb iskolai körökben gyakori. Vannak, akik azon élik ki magukat, hogy a gyengébbet csesztetni kezdik. Ilyenkor érdemes kiállni magadért és akkor látni fogják, hogy csak kívülről tűnt olyannak, aki csesztethető. Aki nem áll ki velük szemben, arról nem fognak leszállni.

2022. febr. 18. 13:20
 16/25 A kérdező kommentje:
Hát igen.A válaszokadók is majdnemhogy ilyen goromba emberek.Fugalmuk sincs,mire gundoltam.Akkor is bánthatnak valakit állandóan,ha védekezik.Saját tapasztalatom.Ezt nem értem,miért?Azěrt tettem ki a kérděst.
2022. febr. 18. 13:25
 17/25 anonim ***** válasza:
33%

Mivel azt is bántják, aki állandóan csak védekezik, és mást se tud.

Odacsaptál már nekik? Megmondtad nekik erélyesen, hogy szálljanak le rólad?

Hogyan véded meg magad? Le tudnád ezt írni?

2022. febr. 18. 13:27
 18/25 A kérdező kommentje:
Az az ěn dolgom,hogyan.Megint egy újabb kötekedõ.Nem akötekedéseitekre vagyok kíváncsi.
2022. febr. 18. 13:29
 19/25 A kérdező kommentje:
Aki csak kötekedni akar,az húzzon el innen!!!!
2022. febr. 18. 13:30
 20/25 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, miért gondolod, hogy mindenki csak kötekedni akar, aki kíváncsi?

Valamit nagyon rosszul csinálsz, ha mégis bántanak. Talán, ha leírnád, hogy mit csinálsz, akkor lehetne tanácsot is adni, hogy mivel egészíthetnéd ki ezt, hogy lekoptasd őket.

Vagy te nem akarsz tanácsot, újabb ötleteket?

2022. febr. 18. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!