Miért nézi állandóan az insta storym?
Van egy csaj az osztályba, akinek a mai napig fogalmam sincs, hogy mi a baja velem, hiszen alig beszélek vele, de tudom, hogy van, látszik rajta xdd.
Kikövetett mindenhol, viszont egyfolytában azt látom, hogy amit kirakok instán a napomba, azt megnézi. Persze előttem élőben jópofizik mindig, de a hátam mögött meg kibeszél mindenkinek, meg elhord :) (ez biztos infó), pedig semmit sem ártottam neki, csak vagyok😂😂
Akkor mégis miért lesi azt, hogy mit csinálok?😂😂 Ti mit csináltok az ilyen nyomorult emberekkel? Olyan viccesek :D
Gondolom próbál "tájékozódni" felőled és nem akarja kamuprofilról csinálni. Tegyél ki valami ilyen [link] képet storyba, hátha magára ismer :D
Egyébként, ha annyira idézem: "nyomorult" lenne, én biztos tiltanám, hogy ne kavarjon még abból is xart, amit a storymban lát.
Követ téged?
Ha igen, sokkal valószínűbb hogy mindennap végig pörgeti az összes insta storyt ami megjelenik a profilján.
Szerintem nem kell túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!