Gáz ha nekem nincsenek barátaim és a hétvégéimet egyedül töltöm?
Figyelt kérdés
Hétköznap dolgozom, hétvégén otthon vagyok. Ebből áll az életem. Barátaim, haverjaim nincsenek. Kicsit rossz hogy ilyenek a hétvégém. De hát ez van. 24 vagyok.2022. febr. 18. 11:06
2/6 anonim válasza:
Ha el tudod magad foglalni egyedül valami hobbival, ami leköt, örömet okoz - akkor te is tudod a választ.
Házimunka esetleg? Milyen nemű vagy?
Ha barátokat szeretnél, akkor érdemes világnézet/értékrend alapján szelektálnod.
3/6 anonim válasza:
nem gáz, ez a te éledet, ha akarsz változtatsz rajta
4/6 anonim válasza:
Gáz? Kinek? Nekem nem gáz, hogy otthon vagy hétvégén is nincsenek barátaid. Ez max csak neked lehet gáz, neked kell tudnod, hogy te hogy érzel ezzel kapcsolatban és annak megfelelően cselekedni.
6/6 anonim válasza:
Vagyunk egy páran így, de változni sosem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!