Boltba se merek menni egyedül, mit kellene csinálnom?
Nem tudom, miért jött ki rajtam ez az egész, de konkrétan gimnazista vagyok, És nem merek egyedül elmenni boltba.
Ha nagyon rákényszerülök, akkor hosszú vívódás után, ráveszem magam, de borzasztóan nehéz.
Nem is tudom leirni, hogy mi miatt.
Ha a barátaimmal/szüleimmel megyek, teljesen okés.
Segítséget kérek, tudom, hogy gáz, hogy ennyi idősen nem megy ilyen alap dolog.
Úgyhogy ne csináljatok nekem nagyobb bűntudatot, hanem segítsetek, kérlek, hogy, hogy küzdjem ezt le?
Én sem szívesen mentem egyedül boltba, főleg nagyobb áruházakba. Szorongtam attól, hogy sok ember van körülöttem, zavart a kötnyezet, a boltok atmoszférája. Beszéltem erről barátokkal, szüleimmel, és végül elmentem pszihológushoz. Ez sokat segített nekem. (Növényi kivonatú szorongás elleni gyógyszert szedek azóta)
Szerintem ha felkeresel egy pszihológust vagy beszélsz erről a félelmedről, szorongásodról a szüleiddel az sokat segíthet.
#1 Nem is tudom megfogalmazni, igazából mindegyik felsorolt dologtól tartok.
És tudom, hogy hülyeség, és semmi alapja a félelmemnek. Ezért is nehéz leküzdenem.
Attól is félek, hogy nincs elég pénz, vagy rosszul ad vissza, És nem veszem észre.
(Nagyon rossz vagyok matematikából)
#2 A szüleim tudják, és nagyon szégyelnek is miatta.
Tettem lépéseket, annak érdekében, hogy jobban legyek.
Például, már egyedül veszem a bérletet. (De amikor eldicsekedtem nekik, hogy egyedül vettem meg, csak lenéztek, És megkérdezték, hogy most tapsolniuk kéne, vagy mi a f@$#?)
Tudom, hogy ennyi idősen, ez lenne a normális, de ők nem támogatnak abban, hogy jobban legyek.
A pszichológust is említettem nekik, de szerintük, csak pénzkidobás...
#3 Köszönöm a pozitív visszajelzést.
Neked nem segitett esetleg valami ebben?
Tényleg szeretnék jobban lenni, de nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!