Egyedül vagyok azzal, hogy meguntam a nyári semmittevést, és muszáj csinálnom valamit?
Első pár hete a nyárnak az az igazi nagybetűs nyáriszünet volt, most meg nem tudok mit kezdeni magammal. Utálom ezt a sok alvást és lustálkodást, olyat akarok csinálni a nyáron aminek értelme van...
Barátaim is csak tengődnek, rá se lehet venni őket semmire.
Mit tanácsoltok?
17/L
nálam ugyan ez a helyzet,nincs ami kitöltse a napjaimat,minden és mindenki unalmas,az én barátaim is vagy punnyadnak vagy nyaralnak a családjukkal.nyaraláshoz meg nincs kedven+az is csak 1 ideig jó.
pedig bármibe benne lennék,csak legyen érdekes,de nem találok elfoglaltságot. 16/F
te mit szeretnél csinálni és merre laksz?nem csajozni akarok,hanem kihasználni a nyári szabadidőt.ha van kedved és közel vagy hozzám,kitalálhatnánk programokat,esetleg beszervezni másokat is,nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!