Ha jövőre legális lenne a fegyvertartás, hogyan élnéd meg, foglalkoznál vele, vennél is magadnak valamit? + Tudnál kezelni egy fegyveres vitát? Videóval
Elég csak az utcán lézengő veszélyes drogosokra/cigányokra gondolni. Nem lenne ez jó ötlet. Most ne gyertek azzal, hogy az ilyeneknek nem járna engedély, mert lehet hogy engedély nem, de mivel legális lenne az egész, simán tudnának jóval könnyebben szerezni valahonnan megkerülve az engedélyt.
A vadászokkal is felesleges jönni, mert egyrészt nem igen hallani "vadász ámokfutás"-ról, meg azok állatokat puffantanak le, és egy akkora mordályt se adnak bárkinek a kezébe.
Ar-15 szerinted milyen? Az lenne a csomagtartóba, ha közúti balhét kéne rendezni :)
"Ar-15 szerinted milyen? Az lenne a csomagtartóba, ha közúti balhét kéne rendezni :)"
Már majdnem komolyan válaszoltam, de te tuti valami agyalágyult 15 éves kisgyerek vagy.
Fegyvertartóként és viselőként örülök, hogy csak kevés embernek van élesre viselési és tartási.
Így előnyben vagyok, ha gond lenne. >:)
Amerikában a szűrésnek ma már nincs sok értelme, mire mennek vele ha rá 1-2 éven belül egy olyan fordulat következik be az életében az embernek, hogy lepuffantja a fiatal asszonyát huszonévesen, a gyereküket és utána magát.
Régebben azért nem voltak ilyen durva balhék, a mai öregeknek is van otthon egy-két jó csúzli hétvégi kikapcsolódáshoz, és amivel egy fél városrészt ki lehetne lőni, a többségük mégis rendezetten, fegyelmezetten kezelte a fegyver témát tizenéves korától egészen máig, pedig sokuk volt vietnámban is.
Fegyvere ne legyen, mert a gyerek megtanul lőni, megvédeni magát, a családját, élelmet szerezni, sportolni.
De legyen okostelója, korlátlan nettel, mert az KELL. Ja...aztán betalálja egy pedo, és a meztelen képeit árulják a neten. Vagy elcsalja, és őt adja el.
Én követem a híreket is, a fegyveres dolgokat kiemelten, és a közelmúltban volt családirtás.
19
Részigazság.
Egy glockkal sokkal könnyebb valakit lelőnni,mint valakit elütni,mondjuk kocsival se nehéz dolog írtani ha alapvetően úgy veszük,hogy ha valamilyen ámokfutó elkezd embereket elgázolni az úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!