Ha jövőre legális lenne a fegyvertartás, hogyan élnéd meg, foglalkoznál vele, vennél is magadnak valamit? + Tudnál kezelni egy fegyveres vitát? Videóval
Gondoljatok mi lenne a borsodi kis falusi kocsmákban a füstösöknél segélyosztás után.
Elképzelni is rossz gondolat.
ÉN vennék.
De sokan majd leírják, hogy nem mert mi lenne itt.
Nos nekik 2 dolog:
1.: Anno mikor a gázpisztoly szabad lett, egy rendőri vezető komolyan lenyilatkozta, hogy a rendőröknek kell majd az utcára gázmaszk, mert akkora gázfegyveres tűzharcok lesznek az utcákon!!! >:)
2.: Szlovákiában minden 33. emberre jut lőfegyver. És olyan egyszerű indokokal is adnak, mint olyan munkakörök, mint: őr, benzinkutas, 0-24 bolt eladója, vállalkozó, ...
Ebből kiindulva, szerinted egy szlovák benzinkutas jobb ember, mint a gyermeked életét megmentő orvos itthon? Hiszen a szlovák kutasnak lehet, de a dokidnak idehaza nem.
Ja és ez a MINDENKI.
Nem mindenki juthat fegyverhez.
- Bűntetlen előélet.
- Elme és fizikai orvosi.
- Tárolóhely.
- Elméleti és gyakorlati tanfolyam.
Érdekes, attól nem fostok, hogy idehaza sok taktikai mesterlövészpuska van vadászoknál?
Én úgy lennék vele,hogy ha legális (vagyis normális kerekek közt,engedélyel) akkor biztos vennék mp7-et,egy glock 17-set,meg egy ak47-set.
Mert mivel már mai világban az villamoson se mehethel úgy el,hogy ne kötsenek beléd.
De először önvédelmi törvényeken kellene finomitani.
De én úgy vagyok vele,ha minden második embernek pisztolya-vagy puskája lehet,én nem engedélyezném,mert ígyis sok az hülye aki egy rohadt légpuskával lövöldözik.
De az csinálnám hogy pszichológiát torkoznám le,meg minden évben kivizsgálgatnám,és úgy engedélyezném,és aki mondjuk következő 10 évben nem mutatt változás az hagynám az fegyvert.
Amerika egyes államaiban működik, hogy ha egy idegen bemegy hozzád rálőhetsz.
Mégis elvannak, békességben.
Ha komoly szűrés lenne itthon fegyver terén, és nem olyan lenne mint a jogsi, hogy már akkor is megadják az orvosit, ha képes vagy levegőt venni, akkor működne itthon is
"Ebből kiindulva, szerinted egy szlovák benzinkutas jobb ember, mint a gyermeked életét megmentő orvos itthon? Hiszen a szlovák kutasnak lehet, de a dokidnak idehaza nem."
Hogy jön ide hogy ki milyen ember? Ez valami jutalom, vagy mi? A jó gyerekeknek jár a fegyver, a rosszak meg álljanak a sarokba?
És ha az orvos van annyira intelligens hogy egyáltalán nem is akar fegyvert? Úgy beszélsz mintha minden embernek ez lenne élete álma.
Nem mindenki akarja a kis pöcsét egy fegyverrel kompenzálni.
Normális mentalitású embernek nincs szüksége fegyverre, és nem is érdeklik a fegyverek.
Meg tudja oldani a problémáit verbális módon is, ha pedig komolyabb a helyzet akkor nem önbíráskodik, hanem a megfelelő szervekhez fordul. Ez az intelligens megoldás. A sok primitív majom meg kést rántva oldja meg a problémáit. Ha legális lenne a fegyver, akkor azt vennék elő a kés helyett. Legalább a kés esetében testközelben kell lenni az ostoba baromhoz. A fegyverrel nem kell a közelében lenni, messzebbről is megoldja. Kösznem.
Mellesleg a vadászokat is utálom. Nekem aztán mindegy hogy emberről vagy állatról van szó, aki a gyilkolásban látja az örömöt az kerülendő.
8, persze, elvannak békességben. Nézz már rá a hivatalos statisztikákra, hogy hány lövöldözés jut egy hónapra.
Nem véletlen hogy ott is időről-időre felmerül hogy be kéne tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!