Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az orosz férfiaknak miért van...

Az orosz férfiaknak miért van olyan különleges arcvonásaik?

Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 17:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10 - ez eléggé kislányos visszavágás volt. Ugye nem vagy kislány?
2022. febr. 12. 18:29
 12/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem helyesek, meg a lengyelek is. Genetika... az olvastam, régen sok helyen boszorkányként megégett ék a középkorban a legszebb nőket, illetve zárdába záratták. Oroszországban viszont nem, így ezek a "szépség-gének" nagyobb arányban tudták terjedni a népesség körében. A markáns áll és a széles járomcsont magasabb tesztoszteron szintet jelez, az ilyen tulajdonságokkal rendelkező férfiak nagyobb eséllyel nemzőképesebbek, illetve egészségesebb a genetikai állományú (ahogy a nőknél a szélesebb csípő jelzi ezt).
2022. febr. 12. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Kár, hogy egy orosz férfit sem láttam még életben. De szerintem nem lehet altalanositani. Sok fele típus van ott is mint nálunk. Nem lehet, hogy mindegyik ugyanúgy néz ki.
2022. febr. 12. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!