Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem tartjátok jóval különleges...

Nem tartjátok jóval különlegesebbnek annál a pénteket, hogy a szokásos napi teendőkkel (munka, sport, takarítás, éjfél előtti lefekvés) töltsétek el?

Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolsz a pénteki nappal kapcsolatban?

Űrutazás,...szafari...?

2020. szept. 25. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Te töltheted bármivel, nincs előírva, hogy pénteken bármit is kötelező, vagy tiltott lenne csinálni. Szóval szabadon eldöntheted.
2020. szept. 25. 12:48
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 buli, még akkor is, ha az értelmetlen koronahiszti miatt sajnos most nem lehet.
2020. szept. 25. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi akadályoz abban, hogy a lakásodban bulizz?

Ha "értelmetlen a koronahiszti", biztos sokan fognak megjelenni(?) és hurrá!

2020. szept. 25. 12:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom különlegesnek a pénteket, nem tudom miért kéne annak tartani. Bulizni nem szeretek, más hétköznapokon is vannak programjaim munka után, nem csak pénteken, más napokon se fekszem le éjfél előtt, más napokon is olyan dolgokat csinálok, amikez szeretek. A hétvége már különlegesebb, mert akkor ki tudok szabadulni a városból egész napra és el tudok menni nagyobb sétákra, túrákra.
2020. szept. 25. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kulonlegesen dolgozom reggel 6tol este 10ig. Akar csak tegnap. Es vasarnap ugyanez. Melyik resze legyen bulika?
2020. szept. 25. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne "különleges" a péntek? Azon kívül, hogy mindenki hazahúz legkésőbb délután kettőig, pont ugyanolyan nap mint a többi.
2020. szept. 25. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy nap sem különlegesebb, mint amilyenné teszed.

Számomra az ilyen bulik a legunalmasabb dolgok a világon, és elképzelni nem tudom, milyen sivár élete lehet annak, aki ebben látja a hete csúcspontját. Évente párszor elmegyek, ha éppen olyan van (ismerős after party-ja, ismerjük a DJ-t, ilyesmi), de amúgy ezernyi jobb program létezik.

Pénteken az egyetemen már 11:30-kor végzek, utána van egy másfél órás vívásedzésem. Ezután szabad a péntekem, de általában a párommal és/vagy a barátaimmal mindig szervezünk valamilyen programot. Múlt héten három napra mentünk túrázni a hegyekbe, és nemcsak jó program volt, de még nem is tettünk rá a vírushelyzetre azzal a céllal, hogy "hűű, olyan nagy lázadó vagyok".

Ha 20:00 hazaérek, akkor megcsinálok minden feladatot, így teljesen szabad marad a hétvégém.

Természetesen neked se tiltja meg senki, hogy azt csinálj, amit akarsz. Hajrá, jó bulizást.

22/L

2020. szept. 25. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb, iskolás koromban még annak képzeltem, éreztem, ma már egy mindennapos nap egyike...
2020. szept. 25. 15:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam buliba járós, szóval részemről teljesen jó úgy ahogy van a péntek.
2020. szept. 26. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!