Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jobb lenne az élet Facebook...

Jobb lenne az élet Facebook nélkül?

Figyelt kérdés

2022. febr. 11. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát ne használd, ha szerinted jobb lenne nélküle. Én sem vagyok fönn, nekem jobb így. De attól még van, akinek hasznos, az ő életük rosszabb lenne nélküle.
2022. febr. 11. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem, mert csak rosszabb jön helyette.

Meg ahogy leírták, nem az eszköz a rossz.

Úgy gondolom, hogy 2010 előtt jobb volt az élet, facebookot se használtak annyian, internetet se, sokkal jobb volt a közeg a neten, az életben nem volt ennyi zombi stb.

De mi értelme igazából, hisz nem túl rég nem volt semmi net, meg facebook, aztán jött és a világ nagy része idióta zombi lett.

Szóval nem jelent semmit, hogy van vagy nincs, mert csak átmeneti állapot lenne, mint ahogy az idő igazolta. Jön valami, és az emberek ráfüggnek globálisan. Ennyi.

Ha nem facebook, akkor más. Tiktok, youtube, insta, twitch akármi. Vagy ennek valami alternatív megfelelője.

Az internet ezzel jár. Illetve járt.

Mondjuk az, hogy valaki nem használja aki a jelenséget nem szereti, de körülötte mindenki, az nem épp megoldás annak az embernek :D

Szerintem ő nem önmagára érti, hanem az emberiségre, hogy ne legyen ilyen.

2022. febr. 11. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak érintőlegesen: épp most néztem végig egy brutális videót. Térfigyelő- és menetrögzítő kamerák kamerák felvételei a mobiljukba belefeledkezett emberekről. Nagyon kemény, szerintem jópáran nem élték túl. Nem értem, na.
2022. febr. 11. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:

"Úgy gondolom, hogy 2010 előtt jobb volt az élet".

Úgy gondolom,hogy 2000 előtt jobb volt az élet.

Nem volt semmi (se mobil telefon,se Internet,max a vonalas telefon,vagy az utcai pénz érmés).

Mégis megtaláltuk egymást,mert megbeszéltük előre hol találkozunk.

Óriásiakat csatangoltunk egy csajért,haverért,bármiért.

Nagyszerű kalandok voltak.

Egyik haverom elstoppolt Varsóba 4 nap alatt egy csaj miatt,majd a bérházi ajtót kinyitva a muterja fogadta aki egy kukkot se tudott angolul,de elmutogatta,hogy a csaj nincs otthon,mert még egy hétig nyaral valahol.

Majd az ajtót becsukta.

Haver szintén stoppal haza,de már csak 2 nap alatt,gazdagodva egy élménnyel...

Szerintem a telekommunikáció nélküli élet sokkal több kreativitást k0vánt és sokkal több kalandot nyújtott.

Az tény,hogy a mai világban mindent sokkal egyszerűbb elintézni és nem igazán sirom vissza a korábbit,de megvolt a maga romantikája...

2022. febr. 12. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Anno még gimi miatt regisztráltam, mert volt pár tanárunk, aki oda tett fel prezentációkat, plusz anyagokat. Most egyetem miatt "használom", ami annyit takar, hogy pár csoportban bent vagyok és kész.

Igazából teljesen jól elvagyok nélküle. Ha pedig megszűnne a FB, biztos vagyok, hogy valaki előállna egy hasonló ötlettel és ott menne minden tovább.

Szóval szerintem van olyan, akinek jobb, van akinek rosszabb, van akinek pedig ugyanolyan maradna az élete a FB nélkül is. (én az utolsókhoz sorolom magam)

2022. febr. 12. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!