Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Baj ha én nem igénylem a...

Baj ha én nem igénylem a bulizást, szórakozást, társaságot?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, nem tudom hogy sokan ebbe mit élveznek, én nem érezném magam jól pl egy szórakozó helyen, meg energiám sem lenne rá.

Baj ha én ilyen vagyok?

Mások is vannak így?

2022. febr. 11. 05:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem baj, én se igénylem. Régebben néha eljárogattam a barátnőimmel, és a kapcsolatunk elején a párommal is, de nagyon nem az én világom, általában untam magam, na meg az alkoholt sem szeretem. Volt, hogy inkább nekiálltam telefonon ebookot olvasni, még a többiek ittak, biliárdoztak, beszélgettek 😅 Most már csak szülinapokon és szilveszterkor szoktam "bulizni".

9-est megcáfolva pedig: nekem például vannak barátaim és párkapcsolatom is, szeretem őket, de viszonylag ritkán igénylem a társaságukat, jobban szeretek egyedül lenni. Tökéletesen jól elszórakoztat egy jó könyv, film vagy sorozat, horgolás, macskázás, de még a sütés-főzés és a takarítás is. Vannak szociális és kevésbé szociális emberek, egyik sem rosszabb a másiknál. Egyébként az is ugyanúgy egy véglet, ha valaki nem bírja egyedül elfoglalni magát, hanem állandóan társaságra és szórakozásra vágyik.

2022. febr. 11. 14:39
 12/12 anonim ***** válasza:

11

Mert az nem szórakozás, hogy olvasol? A macska nem az? De.

Ő azt mondta, hogy szórakozni nem szeret.

2022. febr. 11. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!