Hogyan lehet meggyőzni bizalmatlan embereket? Sose bíztak bennem...
Figyelt kérdés
Semmmit nem csináltam max 7 évesen utoljára ami ugy rosszabb dolog volt.2022. febr. 1. 06:55
1/4 A kérdező kommentje:
A szüleimet kéne meggyőzni!
2022. febr. 1. 07:10
3/4 anonim válasza:
Ez a kérdés és kiegészítés kb. nudli. Ha átolvasod, szerintem te is megérted, hogy semmi nem derül ki belőle, így nem is látunk tisztán. Ennél ködösebben nem is írhattál volna.
Hogyan várhatsz szerinted erre jó feleletet?!
Talán kezdhetnéd a koroddal, és leírsz néhány helyzetet. Leírod, hogy a testvéreiddel is ilyenek-e, vagy csak veled...
Mire hogy reagálsz, milyen előzmények lehetnek...
Ha akarod, kifejtheted privátban is, megpróbálok segíteni, de ez így nagyon kevés.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ülj le velük megbeszélni a dolgot. Kezdheted azzal, hogy miért nem bíztok meg bennem? Van valami amit rosszul csináltam? Ha nem, és átgondolják csak ésszerű döntést hoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!