Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elfogadjam a jelölést, ha egy...

Elfogadjam a jelölést, ha egy idegen fiú bejelölt facebookon?

Figyelt kérdés

2022. jan. 31. 16:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Nagyban befolyásolná a válaszomat a korod. Hány éves vagy? Igazából ha nincsenek fent a profilodon olyan adatok, amivel visszaélhet bárki is (akár lakcím), az ő profilja is valós, akkor nagy baj nem lehet. Én mondjuk előbb ráírnék, hogy "ne haragudj, honnan ismerjük egymást?" A paraszt hozzászólásokat meg ne vedd magadra, mai világban simán jöhetnek létre így kapcsolatok is akár, páran le vannak maradva néhány évvel a fejlődésben... Meg illemben.
2022. jan. 31. 16:51
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

13/13: Nyugi, nem szoktam magamra venni ezeket, 16 éves vagyok.

2022. jan. 31. 16:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát 16 évesen picit necces még azért. Szerintem kérdezz rá ki ő, talán közvetve ismered és azért jelölt. Ha meg nem válaszol -vagy olyat, ami gyanús/nem szimpi- akkor ne jelöld. Én ennyiből még nem gondolnék semmi rosszra, max letiltod.
2022. jan. 31. 17:07
 14/20 anonim ***** válasza:

11, ha szerinted paraszt dolog hogy valaki szánalmasnak tartja az ilyen kéretlen jelöléseket, akkor nyilván te is így ismerkedsz.

Le vannak maradva? Csak mondom hogy online ismertem meg a párom, de nem kéretlenül furakodott az életembe, mert az illetlen, ha már az illemnél tartunk.

Mellesleg IT-s vagyok, valószínűleg te vagy hozzám képest lemaradva a technológia világában. Az nem lemaradást jelent hogy valaki gáznak tartja a facebookos ismeretlenek jelölgetéseit. Nem azt jelenti nyilván hogy az online ismerkedéssel van gondja, de ahhoz több agysejtre lenne szükséged hogy ezt átlásd.

Nagyon el vagy te tévedve...

2022. jan. 31. 17:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Az idegen emberektől érkező jelölések valóban érkezhetnek véletlenül is, mint azt már előttem leírták, mert a kit ismerhetek kategóriában a Facebook tolja az arcunkba az elérhető profilokat.
2022. jan. 31. 17:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon a szívére vette amit írtam... XD Egyem a lelked... Amikor lehet nem is neked szólt. És még félre is értetted. Nem az a parasztság, ha valaki szánalmasnak tartja a jelölgetést, hanem ahogy megfogalmazza a véleményét... Ha te normálisan dogalmaztad meg a tiédet, az enyém nyilván nem rólad szólt. IT helyett lehet nyelvtannal kellene foglalkoznod.
2022. febr. 1. 15:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk ahogy látom, akire én utaltam, annak a kommentje törölve is lett.
2022. febr. 1. 15:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Akkor is végtelenül gáz dolognak tartom a nyelvtannáciskodást amikor valaki tényleg érthetetlenül ír, de az én esetemben végleg lejáratod magad ha a nyelvtannal jössz mikor nincs semmi más amibe beleköthetnél.

Főleg hogy a te írásodban jóval több hibát lehet összeszámolni mint az enyémben. De engem nem zavar. :)

2022. febr. 1. 15:34
 19/20 anonim ***** válasza:

"Főleg hogy a te írásodban jóval több hibát lehet összeszámolni mint az enyémben. De engem nem zavar. :)"

Nem zavar, de azért statisztikáztad. :D

2022. febr. 1. 17:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Ja, te valami felsőbbrendű lény vagy?

A világ egy tükör.

2022. febr. 1. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!