Elfogadják az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán a választott idegen nyelvű érettségit? Aki tud segítsen!
Figyelt kérdés
Egy 19 éves érettségi előtt álló diák vagyok. A problémám az, hogy nem találtam infót arról, hogy választott tárgyként elfogadják-e a 2. idegen nyelvet, vagy a biológia mindenképpen kötelező-e. Régebben a német mellett döntöttem, mert nem tudtam merre tanuljak tovább, s ez most egy kicsit elbátortalanított. Aki tud kérem segítsen. A válaszokat előre is nagyon köszönöm.2014. nov. 24. 22:15
1/5 anonim válasza:
Még nincs fenn az info a felvi.hu-n a jövő őszi képzésekről; gondolom, decemberben, de legkésőbb januárban már fönn lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a kérdés olyan irányba hajlik, hogy gyógyped.-ra mindenképp kell-e a biológia.
2014. nov. 25. 06:43
3/5 anonim válasza:
hónapk óta fent van az infó, már az is fent van, hogy 2016-ban mik a követelmények. gyp-re kötelező a magyar, plusz nyelv vagy biológis. Teljesen világos és érthető a táblázat.
4/5 anonim válasza:
Nem kötelező a biológia. Én nem érettségiztem belőle, sőt emelt érettségim sincs, hanem egy középszintű 5-ös angolom és egy 5-ös magyarom. Ez elég volt idén.
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok...
Úgy értettem, tavaly volt elég, hiszen szeptemberben kezdtem. Ja, és levelezőn, ez csak utólag jutott eszembe. :D Így vizsgaidőszakban még arról is megfeledkezik az ember, hogy nappalis vagy levelezős-e. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!