ELTE BTK Anglisztika karáról mit tapasztaltatok, mi a véleményetek róla?
A szak mellé minorba bármely más nyelvet fel lehet venni ( pl: skadináv nyelvek vagy valami keleti nyelv) ? BA diplomával mennyire lehet elhelyezkedni? (Engem pl fordító szakirány érdekelne) Ez annyira nem szakmai,de milyen az egyetemi "légkör", mennyire van "elnőiesedve" a szak?
Olyanok véleményét várom akiknek tényleg van tapasztalata róla, nem csak a szokásos McDonalds-os poénokat:)
Szia:)
Én pont pénteken voltam az ELTE-BTK nyílt napján,úgyhogy tudok pár dolgot mesélni:)Azt elmondták,hogy anglisztika mellé bármilyen nyelvet fel lehet venni,több mint 50 közül lehet választani,viszont valamelyikhez előzetes nyelvtudás szükséges.Azt nagyon kihangsúlyozták,hogy szerezzünk MA-t, mert úgy nagyobb lehetőségeink vannak elhelyezkedni később.Egyébként a suli maga szimpatikus volt, a diákok is jófejek voltak és volt jópár fiú is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!