Elfogadjam a jelölést, ha egy idegen fiú bejelölt facebookon?
Csak ha pasizni akarsz. Ha nem is ismered, akkor nyilván fel akar szedni, azért jelölt be.
Nálam is próbálkoznak időnként idegenek facebookon, de szánalmasnak tartom hogy bejelöl csak mert bejövök neki, de közben semmit nem tud rólam. Azt sem hogy egyáltalán passzol-e a személyiségünk, vagy hogy van-e valakim.
Valakinek biztos imponál ez az ismerkedés céljából való jelölgetés, bár nehéz elhinni... Ha neked ez oké akkor jelöld vissza.
Ha szerinted is szánalmas akkor utasítsd el.
Egy jelölés érkezhet véletlen nem odafigyeléssel is és ha visszajelölnéd még lehet ő törölne ki téged, ami még kínosabb lenne. Úgyhogy nem éri meg idegeneket visszajelölni. Én már jártam így, hogy pasiként visszajelöltem egy csajt és ő törölt ki az ismerősei közül, ami számomra még kínosabb volt.
Szóval a jelölések érkezhetnek véletlen nem odafigyeléssel is, hiszen a kit ismerhetek kategóriában nyomja az arcunkba a Facebook az elérhető profilokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!