Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kövérként kirekesztettnek...

Kövérként kirekesztettnek lenni, olyan érzés, mint aki más származású?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem. Én kövér vagyok (140 kiló), de nem érzem magam kirekesztettnek. Fehér, magyar ember maradok továbbra is, minden tekintetben.
2022. jan. 25. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Nem hiszem. Nem tudom milyen érzés a származás miatt kirekesztettnek lenni, azt viszont tudom hogy kövérként milyen.

Szerintem nem egyforma a kettő. A származása ellen nem tud mit tenni az ember, a kövérsége ellen tudna ha nagyon nagy akaraterő lenne benne. (Vicces hogy az agyhalottak akik a külsejük miatt bántanak másokat, azt mondják, fogyjon le, nem tudják összerakni a borsónyi agyukban hogy a kövér nem fog tudni ettől lefogyni, a gonoszkodással méginkább megakadályozzák a változásban, főleg ha érzelmi evés miatt kövér, ami egy mentális betegség, egy függőség, ha úgy tetszik.)

Hasonló lehet, de nem egyforma. Az a közös a kettőben, hogy mindkét esetben tök értelmetlenül van bántva az ember, és az mindenkinek fáj nyilvánvalóan, ha olyanok bántják akiknek ő nem ártott.

2022. jan. 25. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Max sokaknak nem tetszel.
2022. jan. 25. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Én is kövér vagyok (163kiló)és egyáltalán nem érzem magam kirekesztettnek!

Van egy csomó barátom, szeretnek a munkahelyemen is, nemrég neveztek ki csoportvezetőnek!

Teljesen elfogadnak mindenhol!

2022. jan. 25. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Rengeteg olyan kövér ember van akinek divatosan jól áll a kövérség, nem tudjuk elképzelni máshogy. Melóhelyen nálunk is van valaki akit imádunk. Látjuk, hogy kövér, zsíros, de senkit nem érdekel. Nem óvoda, hogy azért ne szeressük, mert kövér :)
2022. jan. 25. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Normális társaságokban nem rekesztenek ki embereket ilyesmik miatt. Nekem is van egy meglehetősen kövér barátom és szeretem mert az egyik legjobb beszélgetőtársam.
2022. jan. 25. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A kövérség ellen tudsz tenni,a származás ellen nem. Tehát nem összehasonlítható a kettő.
2022. jan. 26. 08:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy milyen téren, és miből van az illető kirekesztve, és mi miatt kövér. Azért pl. van, aki betegség miatt, és van, aki azért, mert iszonyatosan igénytelen. Én pl. kövérként olyasmi miatt nem akadnék ki, hogy ismerőseim olyan programból "kirekesztenek", amiben nem tudnék részt venni az állóképességem miatt pl., vagy ha olyan munkát nem kapnék meg, amihez elengedhetetlen a médiaideál szerint vonzó, vékony külső (nyilván fitnesztermet nem fognak az én habtestemmel reklámozni, meg modellnek, luxuspia-hosztesznek sem fognak felvenni :D) Az hasonló szintű kirekesztés, amikor csak azért fujjognak rám vagy fikáznak ismeretlenek, mert kövér vagyok, vagy undorodva nem ül le mellém a buszon / metrón, amikor nem is lógok át a másik ülésre.
2022. jan. 26. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!