Ha. Valaki maffiózó szeretne lenni. Milyen tudást kell elsajátítania?
Figyelt kérdés
Csupán elméletbe érdekel. Nem szeretnék maffiózó lenni a viccelődők kíméljenek köszi :))2022. jan. 25. 16:29
2/11 anonim válasza:
Fegyverek, verekedés, számítógépek, elektronikai cuccok, elsősegély, pénzügyek, könyvelés, kommunikációs és kapcsolatteremtő készségek.
3/11 anonim válasza:
Van egyetemi Bsc. szak, a Nemzetközi Maffiózóképző Egyetemen (NME), de azzal csak csicskának (Picciotto) vesznek be, kell egy Msc is, azzal talán már Capo lehetsz egyből. Phd. alatt viszont ne is álmodj főnökségről.
4/11 anonim válasza:
Dehogy van ilyen egyetem. 🤣🤣🤣🤣🤣
5/11 anonim válasza:
Golyóállóság , monotinitás tűrés a többszöri 6-10 sitt letudásához .
7/11 anonim válasza:
Szasz bratyesz!
Mi a hejzet tesám?nyóc évet gúgoltam a Csilagban, sokmindenhez értök.
Kertes ház, terepjáro most is van, diszkóban is ölég könyen csajozok.
Váalkozo vagyok, embereket is mindig keresek.
Vladimir 48F
ha érdeköl infó tudod mit kő tönni!
8/11 anonim válasza:
Keresunk kertasashoz embert meg 70-80 kg-os zsakok cipelesehez.
…
Birjad a vert is,ha esetleg egy papir megvagna az ujjad.
….
😂😂
9/11 anonim válasza:
Eljarsz ksi,mtk hasonlo hivatalos klubba klasszik boxra vagy vhova ketrecharcra es kspsz munkat . Aztan egyre jobb ismerwtsegeket kothetsz szamodra szimpatikus korokben.
Olvasd el Az alvilag zsoldjaban c. konyvet. Az iro maffiozo volt. Igazi sztorik vannak benne.
10/11 anonim válasza:
A Fideszhez nagyon közel álló stadion biztonságiőr cégek bőrfejűi között találhatsz ilyen gengszter alakokat. Ilyen M. Richárd féléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!