Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nők, mit tennének ha 1 hétig...

Nők, mit tennének ha 1 hétig nem lennének férfiak? Férfiak, mit tennének 1 hétig a nők nélkül?

Figyelt kérdés
En - nő - például most felkelnék, felöltöznék és elmennék sétálni. Nem kellene félnem, h megtámadnak a sötétben.
2022. jan. 23. 04:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
65%
Semmit nem csinálnék másként, mint most. Nőként így sincsenek az életemben férfiak, minden rokonom, ismerősöm és munkatársam nő. Férfiakat csak az utcán szoktam látni pár másodpercre, amíg elsétálok mellettük. Nekem igazából fel sem tűnne, hogyha eltűnnének, akár örökre is. :D
2022. jan. 23. 09:38
 22/33 anonim ***** válasza:
88%

Hát én most muszlim országban élek, egy hétig biztos buli lenne, ha eltűnnének a férfiak. Az összes nő kimerészkedne az utcára fejfedő nélkül (én nem vagyok muszlim, nem hordok ilyet).

Ha a nők tűnnének el, a férfiak nem tudnának mit kezdeni a gyerekekkel. Az én férjem legalábbis tuti kikészülne, ha 1 hétre lelépnék, annyira anyásak a 3 éves ikreink.

2022. jan. 23. 09:57
 23/33 anonim ***** válasza:
17%
Reggel 5kor nem mersz kimenni?
2022. jan. 23. 12:20
 24/33 anonim ***** válasza:
59%
Ugyanazt, mint eddig, csak hiányozna a férjem. De simán sétálok, amikor akarok. Sokszor megyek haza fiatal nőként részegen éjszaka, és semmi bajom.
2022. jan. 23. 12:41
 25/33 anonim ***** válasza:
14%
De amúgy valami nagyon szar környéken laksz? Azért 4.40-kor már gimis lányként is simán kellett utcán lennem, hogy agglomerációból Bp-re beérjek 0. órára. Csomóan ekkor járnak dolgozni, nők is. Szóval hacsak nem valami gettó környéken laksz, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy mit kell félni az utcán ilyenkor.
2022. jan. 23. 12:45
 26/33 anonim ***** válasza:
26%
Jezusom... Miert van ennyi paranoias, ferfigyulolo no ezen az oldalon? O.o Eddig csak a felnott parkapcsolatok kategoriaban hemzsegtek, de mar itt is?
2022. jan. 23. 15:26
 27/33 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy sokan járnak ekkor dolgozni, nem jelenti azt, hogy nem kell félni.
2022. jan. 23. 16:14
 28/33 anonim ***** válasza:
56%
Meg ha ejfelkor nem akar a 8ba maszkalni minibe azt megertem, de azert reggel foleg telen nemertem 🤔😀 meg a rossz kornyekek se olyanok mint reg..
2022. jan. 23. 16:37
 29/33 A kérdező kommentje:

[link]

A félelem egy ősi ösztön ami védelmet nyújtott az embereknek a túlélésre. Sajnos már leszoktunk arról, hogy a mégérzésünkre hallgassunk, figyeljünk az előjelekre.

2022. jan. 24. 06:08
 30/33 anonim ***** válasza:
76%
Nekem ez olyan mint akik a kovidtol felnek 😀 alig van ra esely megis ez befolyasolja az eletuk
2022. jan. 24. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!