Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nők, mit tennének ha 1 hétig...

Nők, mit tennének ha 1 hétig nem lennének férfiak? Férfiak, mit tennének 1 hétig a nők nélkül?

Figyelt kérdés
En - nő - például most felkelnék, felöltöznék és elmennék sétálni. Nem kellene félnem, h megtámadnak a sötétben.
2022. jan. 23. 04:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
30%

"Egyébként azt hiszem nincs olyan, amit nőként ne tudnék megtenni csak azért, mert léteznek férfiak."

Akkor te vagy a nagyon naív.:)

2022. jan. 23. 06:35
 12/33 anonim ***** válasza:
85%
Fel mernék venni csinosabb ruhákat, lehet magassarkút is. Sokat sétálgatnék este. Nem ülnék mindig itthon, sok helyre elmennék. Szerintem olyan lehet mentálisan, mint a 40 fokos rohadás után a lehűlés.
2022. jan. 23. 06:40
 13/33 anonim ***** válasza:
37%
11 Elnézést, ismered az életvitelemet? Szerintem nem. Én amilyen életet élek, nekem nem hozna változást az életembe, ha egy hétre eltűnnek a férfiak.
2022. jan. 23. 06:42
 14/33 anonim ***** válasza:
87%
Tudnék késő este az utcán járkálni, nem kéne aggódnom, hogy szórakozóhelyen valamit belecsempésznek az italomba, nyugodtan ülnék taxiba.
2022. jan. 23. 07:05
 15/33 anonim ***** válasza:
38%
Sz4r lenne. A véranyák lennének csak, és a neveletlen kölykeik. Elszabadulna a pokol.
2022. jan. 23. 07:14
 16/33 anonim ***** válasza:
79%
Én is éjszaka sétálgatnék, de amúgy szinte egyáltalán nem beszélek férfiakkal, szóval nem sokat vennék észre belőle. Persze azon kívül, hogy hatalmas szarban lennénk, mert eltűnnek a férfi munkások is.
2022. jan. 23. 07:21
 17/33 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nagy bajba lennénk. Ha pl csak a munkába járást veszem alapul. Igaz, hogy vannak női vezetők, de amivel én szoktam menni azon minden nap csak férfiakat látok. Nem tudnék eljutni munkába.

Ha a melóban valami informatikai baki lenne én biztos nem tudnám megoldani. :/

Illetve még több lenne a hisztis b@$zatlan pic$@. Pedig így is van belőlük pár.

2022. jan. 23. 08:04
 18/33 anonim ***** válasza:
85%

Nők nélkül neg bezárna az összes ovi, bölcsi, alsó tagozat, a kórházakban a betegek a saját ürülékükben fetrenghetnének, mert az a pár férfi ápoló nem győzné. Rossz világ lenne, bármelyik oldal esne ki...

Én szerintem semmi extrát nem csinálnék pasik nélkül. Reménykednék, hogy a munkahelyen elromlik valami, amit senki nem tud megcsinálni és rendkívüli szünetet hirdetnek ki. 😅

2022. jan. 23. 08:22
 19/33 anonim ***** válasza:
13%

Ugyanazt mint most csak nyilvan a csajozas kimaradna 🤷‍♂️

Fura olvasni h a nok ejszaka setalgatnanak. Nem gondoltam h ilyen felelmeik vannak meg nem mernek csinin oltozni 🤔

2022. jan. 23. 08:47
 20/33 anonim ***** válasza:
69%
Mivel a munkaero fele az egyik nem, egy hetig valoszinuleg leallna a gazdagas, remenykednek, hogy az internet azert mukodne, es itthon lognek, setalnek, baratnoznek, stb, olvasnek, ennyi. Mivel valaki irta, hogy a tomegkozlekedesben nagyreszt ferfiak dolgoznak, bejutni munkaba nehez lenne. De a cegnel a vezetok nagy resze is fonok, meg kb minden olyan pozicioban ferfiak vannak, ami ahhoz kell, hogy elkezdjuk a napot, szoval ebbol egy het szabadsag lenne. Mint tarsasag nem hianyoznanak, marmint ha tudom elore, hogy csak egy hetrol van szo, a parom se hianyozna, annyit kibirok barki nelkul.
2022. jan. 23. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!