Miért néznek le, amiért nem iszok?
28 éves férfi vagyok. 26 éves koromig gyakran iszogattunk a haverokkal, eljártunk bulizni, sok hülyeséget megcsináltunk együtt. Aztán fény derült egy viszonylag komoly betegségre, amiről nem szívesen beszélek a közeli barátaimnak se. Lényeg, hogy erős gyógyszert kell szednem, amire még véletlenül se szabad alkoholt inni. Én kezdetben még eljártam szórakozni velük, ők ittak, én nem. Jött a csesztetés, hogy "puhapöcs" vagyok, hogy még egy sört se iszok meg. Eltávolodtak tőlem, egy idő után nem is hívtak sehova.
Azóta ismerkedtem meg új emberekkel, több összejövetelen is voltam, és mindenki úgy nézett rám, mint egy földönkívülire, amikor közöltem, hogy én nem iszok. Beszélgetni se akartak velem, ők ittasan elhülyéskedtek egymással.
Miért van ez? Ennyire berögződött a magyar embernek, hogy inni kell, mert csak akkor férfi a férfi? Vagy mi?
én nagyon régóta nem iszok alkoholt, 28 vagyok, nincs ezzel senkinek problémája
egyszerűen nem megfelelő a társaságod
Rám is furán néztek, hogy nem akarok inni a munkatársaimmal. Egy ideig jártam velük, aztán nem.
Csatlakoznék az előző hozzászólóhoz: nem ez a te társaságod.
És semmi okuk rá, hogy lenézzenek téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!