Hogyan zajlik az életed?
Hétköznapokon semmi különös. Munka, utána elintézem, amit kell, kis házimunka. Utána pihenés, olvasás.
Hétvégén szoktam családdal, barátokkal találkozni, elmenni egy-egy programra, pl. színház, kirándulás, vagy családi/baráti összejövetelek, szülinapok, stb.
Vígasztalom az embereket itt a gyakori kérdéseken!
Jelenések könyve 21:4."És letöröl szemükről minden könnyet és nem lesz többé halál sem kesergés sem kiáltás sem fájdalom nem lesz többé.....
Szorgalmi időszakban 5:30-kor vagy 6:30-kor kelek, bebuszozok az egyetemre, és ott töltöm a napom nagy részét. Ha szerencsém van, belefér egy kondi, aztán buszozok haza. Itthon eszem egyet, készülök a következő napra, tanulok és, ha úgy marad időm, olvasok vagy sorozatot nézek kicsit, és nyelvet tanulok.
Hétvégente a családommal, barátaimmal töltöm az időm, tanulok, sütök-főzök és pihenek. Szóval semmi különös:)
Szorgalmi időszakban a koliban 7:15-kor kelek, 8-tól estig óráim vannak, este játszunk valamit, vagy tanulok még egy kicsit, és alvás 11-kor. A hétvége hamar elrepül, az is tanulással.
Vizsgaidőszakban 11-kor kelek, játszom, találkozom a barátokkal, sütünk, főzünk, mozizunk, éjfél után alszom el.
Alapvetően az alábbi beosztásom van, de viszonylag gyakran változik, attól függően, hogy közbejön-e valami esemény vagy program.
Hétfő:
10:00 - 16:00 között dolgozok egy múzeumban.
17:00 - 19:00 között képzésen vagyok.
Kedd:
17:00 - 19:00 között képzésen vagyok.
Szerda:
16:30 - 18:00 között magánnyelvórám van.
Csütörtök:
09:00 - 13:00 között magán nyelvórákat adok.
14:00 - 15:00 között magánnyelvórám van.
16:00 - 18:00 között önkénteskedni szoktam (ez nincs mindig, van egy beosztás és az alapján szólnak, hogy a héten menjek-e).
Hétköznap el szoktam intézni minden elintéznivalót (bevásárlás, ügyintézés), és ha másnapra nem kell komolyabban készülnöm, akkor be szoktam iktatni valami esti programot. Például a barátommal legtöbbször szerda este megyünk színházba.
Pénteken és hétvégén vagy a barátommal, vagy a barátaimmal csinálok valamilyen programot (kifejezetten változatos, hogy éppen mi jön szóba), esetleg beiktatunk egy rövidebb utazást.
27/N (ha ez számít valamit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!