Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen rendszerességgel jársz...

Milyen rendszerességgel jársz szórakozni? Hány éves korodban tervezed abbahagyni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Hetente legalább egyszer össze szoktam ülni egy ismerőssel iszogatni. Discoba már kábé 21 éves korom óta nem járok, én inkább rockkoncerteken szoktam kitombolni magam, az viszont maximum havi 1-2 alkalmat jelent.

Teljesen abbahagyni szerintem sosem fogom és nem is kell. De ha egyszer eljutok oda, hogy családot alapítsak, akkor nyilván mérsékelni fogom az ilyen alkalmakat.

28/F

2022. jan. 10. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Havonta-kéthavonta, de nálam ez haverokkal tartott házibulit jelent. Konkrét szórakozóhelyen 4-5 éve voltam utoljára, annyira nem hiányzik. A mostani rendszer nekem tökéletes, nem tervezem ennél se gyakrabban, se ritkábban.
2022. jan. 10. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Lemaradt, hogy 28 éves vagyok

2022. jan. 10. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet megfelelő válaszokat adni.
2022. jan. 10. 14:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Sose szabad abbahagyni! Hogy persze kinek mi a szórakozás az változik ahogy telik az idő. Ma már nem megyek el kitombolni magam egy TCS koncertre, kiöröegedtem belőle, hülyén is néznék ki, pedig fiatalabb vagyok Lukácsnál :-D
2022. jan. 10. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
*kiöregedtem
2022. jan. 10. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Szórakozóhelyen kb 10 éve nem voltam, nem is hiányzik. Kibuliztam magam.

Barátokkal/családdal havonta 1x összeülünk, kirándulunk, házibulit csinálunk vagy kiveszünk együtt valahol egy házat és ott szórakozunk.

Nem tervezem abbahagyni és szerintem nem is kell.

33 éves vagyok.

2022. jan. 10. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Diszkóban és hasonló helyen talán 2x voltam életemben, akkor sem sokáig, de járok rock/metál koncertekre - most a covid miatt nagy volt a szünet, de ha a covidot nem nézzük akkor úgy havi 1x ill. minden évben elmegyek ugyanarra a rock/metál fesztiválra. Rendszeresen látogatjuk egymást a barátaimmal és házibulit tartunk kis vagy nagyobb csoportban, ezek grillezős, nevetős, zenét bömböltetős, kártyázós esték, némi iszogatással, bár minél jobban öregszünk, annál kevesebbet iszunk és többet eszünk :) Ilyesmiből van havi 1, de nyáron pl. majdnem minden második hétvégén összeültünk. Évente egyszer elutazunk közösen a baráti társasággal egy hétre, ez jó 15 éve hagyomány a csapatban. Nekem ez a szórakozás és amíg van energiám/egészségem/pénzem addig nem tervezem abbahagyni. 33 vagyok.
2022. jan. 10. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!