Milyen rendszerességgel jársz szórakozni? Hány éves korodban tervezed abbahagyni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 14:27
1/8 anonim válasza:
Hetente legalább egyszer össze szoktam ülni egy ismerőssel iszogatni. Discoba már kábé 21 éves korom óta nem járok, én inkább rockkoncerteken szoktam kitombolni magam, az viszont maximum havi 1-2 alkalmat jelent.
Teljesen abbahagyni szerintem sosem fogom és nem is kell. De ha egyszer eljutok oda, hogy családot alapítsak, akkor nyilván mérsékelni fogom az ilyen alkalmakat.
28/F
2/8 anonim válasza:
Havonta-kéthavonta, de nálam ez haverokkal tartott házibulit jelent. Konkrét szórakozóhelyen 4-5 éve voltam utoljára, annyira nem hiányzik. A mostani rendszer nekem tökéletes, nem tervezem ennél se gyakrabban, se ritkábban.
3/8 anonim válasza:
#2 vagyok
Lemaradt, hogy 28 éves vagyok
4/8 anonim válasza:
Erre nem lehet megfelelő válaszokat adni.
5/8 anonim válasza:
Sose szabad abbahagyni! Hogy persze kinek mi a szórakozás az változik ahogy telik az idő. Ma már nem megyek el kitombolni magam egy TCS koncertre, kiöröegedtem belőle, hülyén is néznék ki, pedig fiatalabb vagyok Lukácsnál :-D
7/8 anonim válasza:
Szórakozóhelyen kb 10 éve nem voltam, nem is hiányzik. Kibuliztam magam.
Barátokkal/családdal havonta 1x összeülünk, kirándulunk, házibulit csinálunk vagy kiveszünk együtt valahol egy házat és ott szórakozunk.
Nem tervezem abbahagyni és szerintem nem is kell.
33 éves vagyok.
8/8 anonim válasza:
Diszkóban és hasonló helyen talán 2x voltam életemben, akkor sem sokáig, de járok rock/metál koncertekre - most a covid miatt nagy volt a szünet, de ha a covidot nem nézzük akkor úgy havi 1x ill. minden évben elmegyek ugyanarra a rock/metál fesztiválra. Rendszeresen látogatjuk egymást a barátaimmal és házibulit tartunk kis vagy nagyobb csoportban, ezek grillezős, nevetős, zenét bömböltetős, kártyázós esték, némi iszogatással, bár minél jobban öregszünk, annál kevesebbet iszunk és többet eszünk :) Ilyesmiből van havi 1, de nyáron pl. majdnem minden második hétvégén összeültünk. Évente egyszer elutazunk közösen a baráti társasággal egy hétre, ez jó 15 éve hagyomány a csapatban. Nekem ez a szórakozás és amíg van energiám/egészségem/pénzem addig nem tervezem abbahagyni. 33 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!