Húszon évesek, Ti milyen rendszerességgel jártok bulizni?
Mióta dolgozok kevesebbet jártok mint mikor sulisok voltatok? Munka mellett nem fárasztó, főleg ha péntek este mész?
Én dolgozom már de eléggé fáradt vagyok, meg az időm is kevés. Leginkább azért zavar mert nehéz így lányokkal ismerkedni.
Péntek este sehova nem megyünk.
Szombatonként ugyanúgy össze szoktunk járni a haverokkal 2-3 hetente, mint mielőtt dolgozni kezdtünk. (Nekem könnyebb is, korábban tanulnom kellett hétvégente, mióta dolgozok azóta szabad a hétvége.)
Én: Soha.
A definíciótól függ. Pl.: Instantba táncolni meg ilyeneket soha nem csináltam, de ismerősökkel sörözni, házi buli stb... évente 2x.
Barátnőm: Régen sokat, most évente kb 5x.
Átlag ember a környezetemben:
Mivel egyetemista vagyok így elég sokan hetente többször isznak, de buliba tipikusan 1x mennek.
Sose.
Sose jártam igazából bulikba.
Voltam helyeken, de több mint 99%ban( nem túlzok) találkoztam közeli baráttal, barátokkal és ez volt a buli. És ez már 11 éves koromtól.
Most 25 vagyok, 21 évesen gyerekem született, szóval ez az "elmegyünk a egy helyre este 10től harmadnap este 10ig, már nem játszik.
Illetve most már újra játszana, de egyáltalán nem vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!