Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Barátnőm olyan “elv” szerint...

Barátnőm olyan “elv” szerint él, hogy majd akkor veti bele magát az ismerkedésbe, ha sikerül eljutnia abba az országba, ahol élni szeretne (kb. 2 évet mondott) Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Én nem tudtam először mit mondani erre, viszont ha jobban belegondolok, akkor van benne ráció. Azt mondta így nincs semmi kötöttsége. Te mit gondolsz?

2022. jan. 9. 15:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

Abból a szempontból érthető, hogy nem lenne sok értelme úgy kapcsolatban lenni, hogy aztán ő kimegy, a másik meg maradni akar.

Viszont ha valami fejlettebb országba megy ki, akkor ő mindig bevándorló marad. Sokkal nehezebb lesz úgy ismerkednie. Legalábbis sok kivándorolt (Anglia, Németország) ismerősöm mesélte, hogy hiába udvariasak velük, azért érezni lenézést.

2022. jan. 9. 16:17
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Én ezt úgy értem, hogy addig nem akar kötöttséget, amíg nem tudott elutazni abba az országba, ahova szeretne. Nem feltétlenül ott akar ismerkedni, csak oda el szeretne jutni és ha van párja, akkor nehezebb összehozni egy komolyabb utazást.

Nem rossz elképzelés, ettől függetlenül ha addig véletlenül megismerkedne valakivel, akit megszeret, akkor felborulhat a terve.

2022. jan. 9. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Tehát egy adott országba kiköltözve, -migránsként- akar majd válogatni a helyi pasasok között.

Kis golddigger .

2022. jan. 9. 18:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztosra veszi, hogy ott fog élni, akkor teljesen jó döntés
2022. jan. 9. 19:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát egy adott országba kiköltözve, -migránsként- akar majd válogatni a helyi pasasok között.

Kis golddigger ."

Miért?Van valami törvény,hogy magyar csak magyarral jöhet össze?Szóval,ha valaki külföldre költözik az ne is jöhessen össze egy helyivel,mert egyből rib*nc lesz?Grat az IQ szinthez

2022. jan. 9. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Igaza van, nem fogja nehezíteni a költözését egy kapcsolat.
2022. jan. 20. 09:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!