Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok, mit csinálnátok ha pl...

Lányok, mit csinálnátok ha pl a buszon állnátok és valaki észrevétlenül mögétek kerülne és észrevétlenül levágná a hosszú hajatokat egy ollóval?

Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 20:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
hirtelen "baleset" érné
2022. jan. 8. 21:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Meglepodnel, ha nem Magyarorszagon tortenik, egy kis bortonbuntetest kapnal. Sokkal sulyosabb, mint a beteg kis fejeddel gondolod.
2022. jan. 8. 21:46
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Te közveszélyes elmebeteg vagy. Ha fekez a busz mikozben te az ollóval hadonàszol? Remélem ugy elvernek hogy beszarsz. Kàr volt bezarni a dilihàzat.
2022. jan. 8. 22:01
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Kitaposnam a beled tűsarkúmban, Te idióta

Na jót élveztél?

2022. jan. 8. 22:24
 15/22 anonim ***** válasza:
38%
De erős fotelhuszárok vannak itt, ha meg ráírok egy ilyen izomemberre, eltűnik mint az aranyóra...
2022. jan. 8. 22:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi hogy leirtam hogy kàr volt bezarni a dilihazat....
2022. jan. 8. 22:59
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
15. Micsoda fenyegetés, hogy ránk írsz.😱 Jajj, csak azt ne...Rögtön előveszem a virtuális paprika sprayemet.
2022. jan. 8. 23:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg a saját szövegedet sem vagy képes felfogni? "észrevétlenül levágná a hosszú hajatokat" Ha észrevétlenül sikerülne neki tényleg, akkor nem tennék semmit mert észre sem venném!!!! (A feltételezésed szerint!)
2022. jan. 8. 23:38
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nézz már meg pár videót, ahol maguknak vágják a hajukat. Hajvágó ollóval sem megy csak úgy 2 mp alatt. Egy tincset le tudnál vágni, de az egészet? Azzal jól meg kell szenvedni. Addig meg páran biztos elkezdenének piszkálni, hogy mégis mit csinálsz.
2022. jan. 9. 05:43
 20/22 anonim ***** válasza:
74%

Vicces ez a sok ellenséges komment :D. A kérdező feltételezett egy szituációt, aminél egy szóval sem mondta, hogy ő a főszereplő, erre mindenki nekiugrik. XD

Mondjuk észrevétlenül szerintem is apró tincseket tudna valaki levágni max, egész hajat nem hinném. Ezen én is már elgondolkodtam, mit tenne vajon ilyen esetben egy lány...elég sok idő visszanöveszteni is, ha valaki lenyisszantja. Abban egyetértek, hogy ha valaki ilyet csinál, ott helyben el kéne látni a baját.

2022. jan. 9. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!