Egy távkapcsolat messengeren beszélgetve csak, mennyire lehet hosszú, és tartós?(tudom a netes kapcsolat nem igazi kapcsolat sajnos)
Figyelt kérdés
16/L2021. júl. 20. 15:05
1/6 anonim válasza:
Ezt ennyiből nem lehet megmondani. Minden a két félen múlik. Vannak akik több év távkapcsolat után összejöttek, meg vannak akik hetek vagy hónapok után egyszerűen elfelejtik/megunják egymást.
2/6 anonim válasza:
Jöhetnek a lepontozások, de szerintem ha egyáltalán nincs találkozás, akkor az csak barátság.
4/6 anonim válasza:
Mi cc. 5 évig csak beszélgetősben voltunk párommal, mire először találkoztunk - és rá egy fél évre összejöttünk.
Mondjuk mi nem hívtuk távkapcsolatnak a dolgot, barátok voltunk, vagy valami olyasmi. :)
5/6 anonim válasza:
Az hogy mennyire lesz hosszú és tartós, csak kettőtökön múlik. Nem mindegy, hogy mennyire tudjátok fenntartani egymás felé az érdeklődést.
6/6 anonim válasza:
Én maximum két hét után megunom, hogy csak neten levelezünk.
Nekem kell az, hogy legyen személyes interakció!
De, 2 - 3 levél után kölcsönösen meg szoktuk unni egymást. Kifogyunk a témából, egyre rövidebbek a levelek, és a végén valamelyikőnk már nem ír vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!