Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok, szoktatok egyedül...

Lányok, szoktatok egyedül beülni bárhová?

Figyelt kérdés

Szoktatok egyedül beülni kávézóba, cukrászdába, bárba unaloműzésként, vagy esetleg ismerkedés céljából?

Ha esetleg barátnőkkel vagytok akkor nyitottak vagytok ismerkedésre?

Vagy akkor nem "pasizni" mentetek, szóval hozzátok se szóljanak?

2022. jan. 1. 10:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10:

Hol tudsz akkor alkalmasabb helyet az ismerkedésre a VALÓ életben?

(A véletlenül összekoccan a bevásárlókocsink nem ér! :)

2022. jan. 1. 13:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok

Nem tudok jobbat mondani, csak szerintem ez sem az. Fogalmam nincs, hogy hol lehet személyesen ismerkedni.

2022. jan. 1. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Ha szököévente valamelyik barátnőmmel megteszem akkor vele akarok lenni

2022. jan. 1. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:
beülni nem, hanem odamegyek, kirendelem a kaját becsomagolva , és megyek tovább. lehet, hogy séta közben eszem is még, de lehet, hogy csak otthon.
2022. jan. 18. 16:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Specifikusan ismerkedés céljából szerintem nem sokan ülnek be egyedül ilyen helyekre, függetlenül attól, hogy lány vagy fiú az illető.

Viszont ha magamból indulok ki, azt el tudom képzelni, hogy sima kávézás-olvasgatás céljából beülök egyedül egy ilyen helyre, és ha adódna lehetőség az ismerkedésre, akkor egy jobb napomon nem zárkóznék el tőle.

De csak ezért nem szokásom beülni sehova.

F

2022. jan. 24. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!